Barcelona acull el principal congrés de geoquímica del món

El CCIB rebrà més de 3.500 assistents participants en l’esdeveniment, que se celebra del 18 al 23 d’agost

El congrés Goldschmidt arriba a Barcelona després de passar per altres ciutats del món | Cedida El congrés Goldschmidt arriba a Barcelona després de passar per altres ciutats del món | Cedida

Experts, investigadors, científics i estudiants de geoquímica de tot el món es reuneixen aquests dies a Barcelona. El CCIB acull del 18 al 23 d’agost el congrés de geoquímica més important internacionalment. L’esdeveniment arriba a Barcelona després d’haver-se celebrat anualment a Yokohama (Japó), París (França) o Boston (Estats Units). Les pròximes edicions es traslladaran a Honolulu (Hawaii), Lió (França) i Chicaco (Estats Units).

El Congrés Goldschmidt comptarà d’una àrea de 3.400 metres quadrats amb l’exposició de pòsters científics i amb la presència d’entitats i organitzacions relacionades A més, es presentaran centenars d’articles de nova investigació i s’abordaran temes com els orígens dels planetes, magmes i volcans, o el clima del passat, present i futur.

A part del Goldschmidt, el CCIB acollirà durant el segon semestre d’aquest any més de 80.000 assistents que participaran en més de 40 esdeveniments.

Més informació
Les fires internacionals incrementen la facturació del CCIB
Fira amplia el seu espai amb la gestió del CCIB
El CCIB tanca l'any fent créixer la facturació un 3%
Avui et destaquem
El més llegit