Barcelona, considerada la millor ciutat del món segons 'The Telegraph'

La gastronomia, la cultura, les activitats a l'aire lliure i el transport són els aspectes que aconsegueixen millor nota

Vista panoràmica de Barcelona | iStock Vista panoràmica de Barcelona | iStock

Barcelona és la millor ciutat del mónBest city of Earth- segons el diari anglès The Telegraph. Aquest és el resultat d'un rànquing que publica anualment el diari realitzat entre experts del sector viatges i i que inclou una enquesta entre els lectors. En aquest estudi, la capital catalana ha aconseguit 588 dels 810 punts possibles, 32 més que Sidney, ciutat que ocupa la segona posició. 

La gastronomia, la cultura, les activitats a l'aire lliure i el transport han estat els aspectes de Barcelona que han aconseguit millor nota. A l'estudi també es fa referència als nou llocs Patrimoni de la Humanitat, 19 restaurants amb estrella Michelin, l'oferta museística, tenir un barri jueu del segle XII, 39 hotels de cinc estrelles i les hores de sol. L'estudi reconeix també el caràcter obert i inclusiu i el baix índex d'homicidis. L'alta densitat de població és un dels aspectes que resten punts a la ciutat. 

El rànquing el completen Ciutat del Cap (3), Lisboa (4), Venècia (5), Los Angeles (6), Dubai (7), Londres (8), Vancouver (9) i Florència (10). Les altres dues ciutats espanyoles, Sevilla i Madrid, ocupen el 13è i el 16è lloc respectivament. 

Més informació
El Port de Barcelona rep creuers més nous i sostenibles
Juno House, el primer club de dones de Barcelona
El futur multiservei dels quioscos de Barcelona
L’efecte del Barça femení: rècord en l’ús del ‘motosharing’ a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit