Barcelona acull la trobada internacional sobre els usos del temps

Així ho aprova la trobada d’enguany a Washington de la IATUR, que se celebrarà a la capital catalana el 2021, i se centrarà en les bones pràctiques

La voluntat de conferència és promoure la confluència entre la recerca i la investigació en els usos del temps | iStock La voluntat de conferència és promoure la confluència entre la recerca i la investigació en els usos del temps | iStock

Barcelona acollirà la 43a edició de la Conferència de la IATUR el 2021, del 27 al 29 d’octubre, segons han informat en un comunicat. L'Annual Conference of the International Association for Time Use Research (IATUR) és el congrés internacional d’organització del temps més important a escala mundial i una de les trobades internacionals de més renom per intercanviar idees, bones pràctiques i recollir les últimes novetats en recerca sobre l’ús del temps.

Més info: Una jornada laboral que xoca amb el rellotge biològic

La voluntat de conferència de la IATUR a Barcelona és promoure la confluència entre la recerca i la investigació i les polítiques públiques sobre usos del temps i el seu impacte sobre la societat. Se celebrarà en el marc de la International Time Use Week (Setmana Internacional dels Horaris) que es farà a Barcelona en aquella data, on diverses xarxes internacionals podrien organitzar activitats de treball.

Durant la presentació, l'impulsor de la Reforma Horària, Fabian Mohedano, ha destacat la necessitat de “promoure la interacció entre l’ús del temps i les polítiques a escala internacional. Plantegem una nova agenda global”, ha proposat. “Volem convertir Barcelona en la capital mundial de l’impuls de recerca i les polítiques del temps”, ha anunciat el promotor.

El tema de la 41a Conferència de la IATUR d’aquest any ha estat sobre la comunicació de la investigació als responsables de la formulació de polítiques i al públic en general. La 42a edició es farà a Tòquio el 2020.

Més informació
La decisió que el Govern espanyol deixa pendent per no desestabilitzar la CEOE
Fi del canvi d'hora: salut, oci o negoci?
"La reforma horària és una qüestió de salut pública"
Avui et destaquem
El més llegit