Barcelona destinarà 21,1 MEUR a subvencions el 2022

El consistori convocarà 104 línies d'ajudes dedicades a 26 sectors, d'entre els que destaca el retorn del benestar animal

El primer tinent d’alcaldia d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni | EP El primer tinent d’alcaldia d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni | EP

L'Ajuntament de Barcelona engegarà una convocatòria general de subvencions per l'any 2022 amb un muntant de 21,1 milions d'euros. La partida pressupostària d'enguany suposa un increment proper al 3,5% en comparació amb 2015, en una inversió que ha crescut més d'un 45% en els darrers sis anys.

L'increment, segons l'Ajuntament, es deu a la unificació de les partides, que ha permès que s'hi incloguin programes de subvencions que fins ara no apareixien en aquest muntant, amb l'objectiu, afirmen des del consistori, de "simplificar la tramitació i facilitar a la ciutadania l'accés als ajuts" oferts per la corporació municipal.

La convocatòria es concretarà en 104 línies d'ajuts dedicades a un total de 26 àmbits temàtics i sectors diferents. L'Ajuntament, així, oferirà ajudes en cultura, esports, educació, salut o ciència i universitat, així com en foment del civisme o de les activitats organitzatives a la ciutat o la promoció econòmica. Com a novetat, el consistori ha recuperat el benestar animal com a nou àmbit susceptible de rebre subvencions per part de les institucions de la ciutat.

Més informació
Barcelona capta 100 MEUR en inversió estrangera en 2021
L'Ajuntament de Barcelona compra dues naus industrials al Besòs
Avui et destaquem
El més llegit