Be Electric desenvolupa un sistema per transformar vehicles convencionals en híbrids

L'empresa ha desenvolupat un kit per al motor que permet que vehicles comercials passin a obtenir l'etiqueta mediambiental ECO de la DGT

Be Electric desenvolupa un sistema per transformar vehicles convencionals en híbrids | iStock Be Electric desenvolupa un sistema per transformar vehicles convencionals en híbrids | iStock

Be Electric, amb seu a Figueres (Girona), ha desenvolupat un conjunt funcional pensat per a vehicles de fins a 7,5 tones que mimetitza el sistema Mild Hybrid d'alguns vehicles i que permet que l'energia que es regenera pel mateix vehicle l'ajudi en l'arrencada, transformant vehicles comercials amb motor Euro VI en un híbrid no endollable. El sistema ja ha estat patentat per l'empresa i compta amb l'homologació del Ministeri d'Indústria.

El disseny de Be Electric funciona amb ultracondensadors, que a diferència de les bateries de la majoria d'híbrids no endollables, tenen una vida útil pràcticament il·limitada. La tecnologia compta amb l'ajuda Oliva Torras Mount & Drive Kits (Oliva Torras Grup), a l'hora del muntatge i el subministrament de les diferents peces mecàniques pel motor. Mentre que el sistema de control també és de Be Electric.

El primer client del nou sistema ha estat l'empresa líder en el lloguer de vehicles comercials Fraikin, que l'ha instal·lat a un vehicle IVECO Daily 70C18.

Més informació
Indústria rebaixa en 41 milions el Perte del vehicle elèctric per al projecte encapçalat per Seat
Wallbox alerta que cal més inversió que la del PERTE
Seat accepta els 397 MEUR del PERTE i confirma la l'aposta per Sagunt
Avui et destaquem
El més llegit