Corp i Scranton invertiran 600 milions d'euros en 2.500 pisos

BeCorp irromp en el sector residencial de lloguer i oferirà habitatges en tres anys a Barcelona i l'àrea metropolitana

La constructora Corp entra en el mercat de lloguer amb Scranton La constructora Corp entra en el mercat de lloguer amb Scranton

La companyia BeCorp, creada durant el segon semestre del 2018 per Corp Promotors, ha entrat en el mercat residencial del lloguer i, de la mà de Scranton com a accionista, impulsarà un pla estratègic amb l'objectiu de desenvolupar "un nou i diferencial" model de lloguer.

Més info: Els Grifols construiran amb Corp habitatges de lloguer a Barcelona

Segons ha informat la promotora aquest dimarts en un comunicat, el pla estratègic de BeCorp és comercialitzar la primera promoció aquest estiu i en un termini de tres anys arribar als 2.500 habitatges en lloguer, tots ells d'obra nova i situats a Barcelona i la seva àrea metropolitana a preu de mercat i amb prestacions diferencials.

La inversió prevista és de més de 600 milions d'euros i contempla arribar als 5.000 habitatges a llarg termini i la possibilitat de portar aquest model a altres ciutats espanyoles.

Durant els darrers mesos, Corp Promotors -que s'encarrega de la gestió de BeCorp- ha impulsat la participació en aquest nou projecte de diversos fons internacionals mantenint contacte amb Hines, Greystar, Testa, Scranton Enterprises i Nortia, entre d'altres.

Inversors

Finalment, en l'arrencada de la nova companyia han comptat amb Scranton, la societat inversora controlada per la família Grifols, i està previst que durant els propers mesos es vagin tancant acords amb altres inversors perquè entrin en l'accionariat de BeCorp.

Segons destaca la promotora, la decisió d'entrar en el mercat residencial de lloguer respon a un interès per desenvolupar un nou model de lloguer, inèdit a Espanya, després d'haver analitzat la conjuntura actual de l'habitatge de lloguer, les tendències europees i les necessitats de la població.

Més informació
Corp construirà habitatges a l'antiga seu de Puig
Avui et destaquem
El més llegit