Els clients de Bonpreu i Esclat donen prop de 60.000 euros a causes socials

La Fundació Impulsa concedeix ajudes a joves amb dificultats socioeconòmiques que permeten cobrir el cost del curs professional

Els clients de Bonpreu i Esclat realitzen a l'agost un total de 353.757 donacions | Cedida Els clients de Bonpreu i Esclat realitzen a l'agost un total de 353.757 donacions | Cedida

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Durant el mes d’agost els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 353.757 donacions que han fet possible recaptar 59.952,74 euros per a la Fundació Impulsa, segons han informat en un comunicat. Aquest import es destinarà a promoure l’accessibilitat a la Formació Professional a alumnes amb dificultats socioeconòmiques de la Catalunya Central, acompanyant-los en una formació humanista i transversal que els obre noves oportunitats professionals mitjançant un sistema de beques.

Més info: Els clients de Bonpreu donen 63.000 euros als nens amb Síndrome de Down

La Fundació Impulsa concedeix ajudes a joves amb dificultats socioeconòmiques que permeten cobrir el cost del curs professional, facilita els suports i materials necessaris per al desenvolupament dels estudis de Formació Professional i també se’ls realitza acompanyament durant els dos anys d’estudi gràcies a la figura d’un mentor. Aquests joves tenen l’oportunitat de continuar la seva formació post-obligatòria i formar-se en l’ofici escollit. A més de l’ajut econòmic mensual als estudiants, la Fundació treballa amb els joves competències transversals com l’educació emocional, la comunicació i el treball en equip, entre d’altres; i realitza quatre sessions formatives anuals.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari el passat mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 420.000 euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de  Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children i la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Més informació
Bonpreu i Esclat donen 62.410 euros a Save The Children
Els clients de Bonpreu i Esclat donen 64.871 euros la Fundació Oncolliga
Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros a causes socials
Avui et destaquem
El més llegit