Bon Preu estrena supermercat a Sant Boi de Llobregat

La cadena d'alimentació inverteix 4,6 milions d’euros en l'espai de 1.020 metres quadrats i contracta 40 treballadors

Bon Preu té menys establiments que Dia, però factura més | Cedida Bon Preu té menys establiments que Dia, però factura més | Cedida

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Bonpreu a Sant Boi de Llobregat. El nou establiment té una superfície de vendes de 1.020 metres quadrats i 27 places d’aparcament, segons han informat en un comunicat.

La cadena de supermercats ha fet una inversió de 4,6 milions d’euros en la construcció del nou establiment. L’equip de treballadors del nou Bonpreu està format per 40 persones.

Segons expliquen, el supermercat consta de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També disposa de novetats com la peixateria amb un forn bullidor de peix que permet als clients emportar-se la seva compra de peix i marisc cuit que desitgin.

Amb aquesta obertura, la cadena reforça la seva presència al Baix Llobregat, ampliant el servei que ja està oferint als establiments Bonpreu de Cervelló, Collbató, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Feliu de Llobregat i de Sant Joan Despí. 

Més informació
Els clients de Bonpreu i Esclat donen 64.871 euros la Fundació Oncolliga
Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros a causes socials
Bonpreu obre un Esclat a Tarragona
Avui et destaquem
El més llegit