La primera botiga física de mascaretes obre a Barcelona

Urbnmsk inaugura el primer establiment especialitzat en mascaretes reutilitzables de l'Estat espanyol, amb marques com Reprotect, We Stay Different, Maskme, Abbacino i Lugupell

La botiga física de mascaretes d'Urbnmsk a Barcelona | Cedida La botiga física de mascaretes d'Urbnmsk a Barcelona | Cedida

Barcelona té la primera botiga física de mascaretes de l'Estat espanyol. Urbnmsk ha obert l'establiment multimarca al número 80 del carrer Enric Granados de la capital catalana. L'únic article que hi venen són mascaretes reutilitzables, de marques com Reprotect, We Stay Different, Maskme, Abbacino i Lugupell, entre d'altres, a més d'alguns dissenys propis. 

Els estils que s'hi poden trobar són molt variats: des de dissenys atrevits i coloraines, fins a mascretes d'equips de futbol o d'altres més discretes. "El nostre objectiu és convertir-nos en un punt de referència on la gent pugui aconseguir les seves mascaretes i comprovar la qualitat del producte in situ", ha explicat el portaveu d'Urbnmsk, Héctor Pardo. Cada marca té el seu propi espai en el local de 83 metres quadrats on s'ha establert la botiga.     

Urbnmsk va néixer com a marketplace arrel de l'esclat de la pandèmia del coronavirus. Ara, fa el salt al món físic. Totes les mascaretes disponibles compleixen amb les normatives de seguretat sanitària i poden reutilitzar-se fins a 30 vegades, ja que la marca aposta per la sostenibilitat. N'hi ha més de 350 models diferents.  

Més informació
Les mascaretes infantils arriben al súper
Maskplus, la reinvenció del tèxtil per aïllar la covid-19
MaskCat, mascaretes massives per a ulls, nas i boca
Avui et destaquem
El més llegit