La Cambra de Terrassa premia 13 empreses del territori

Baldiri Miret, president executiu del Grup LAMIRSA, guardonat amb el Premi Cambra al Lideratge Empresarial

La Cambra de Terrassa lliura els Premis Cambra 2017 La Cambra de Terrassa lliura els Premis Cambra 2017

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha lliurat Premis Cambra 2017, en un acte presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i que ha finalitzar amb un sopar relacional amb els prop de 500 assistents, entre els quals s’hi comptaven representants d’institucions, empresaris del territori i personalitats destacades del panorama econòmic i polític del país.

L’acte de lliurament culmina una nova edició dels Premis Cambra que any rere any reconeixen públicament aquelles empreses que, gràcies al seu esforç, contribueixen al desenvolupament empresarial, econòmic i social del territori.

En l’edició dels Premis Cambra 2017, la Cambra ha reconegut la tasca de 13 empreses de la seva demarcació, així com la de l’empresari Baldiri Miret, president executiu del Grup LAMIRSA, amb el Premi al Lideratge Empresarial per la seva trajectòria professional i empresarial.

terrassa

La fortalesa de les empreses locals

El lema d’enguany, Interconnecta’t, ha fet referència a la importància d’establir xarxes d’intercanvi de coneixement i esforç afirmant, en paraules del president de la Cambra, Marià Galí, que per això “existeixen els clústers, les aliances estratègies per a la internacionalització o per a la creació de les cadenes de valor”.

Galí també ha apuntat que des d’una perspectiva empresarial, estem dins d’una nova normalitat: “Hem gestionat les nostres empreses dins d’una normalitat plena d’incerteses i canvis constants que s’han d’afrontar amb treball i resiliència”. Alhora, en un anàlisi de l’actual context ha subratllat que l’economia “té més símptomes de millora, l’exportació creix, les inversions internacionals creixen, el turisme creix i la confiança empresarial i l’ocupació es recupera -poc a poc, però milloren-”.

El president de la Cambra de Terrassa també ha reflexionat sobre el paper del món empresarial per a contribuir als complexes reptes socials actuals: ”La millor forma de fer-ho és fent empresa des de l’enfocament de crear valor, valor per a tot l’entorn implicat”. A més a més, ha apuntat la importància dels principis empresarials de la qualitat total, la responsabilitat social i la sostenibilitat, ja que “pretenen això, complir amb les expectatives de tot allò que forma part de l’empresa, creant valor, ara i en el futur”.

En la línia del discurs, el conseller Baiget ha apuntat que per garantir el futur, cal agrair a les empreses la seva feina, sentenciant que “l’empresa té anima, l’empresa no es una entitat que està al núvol, és una entitat que és una realitat integrada al territori i que afecta a les persones i, cal agrair a les empreses que hi siguin, creïn riquesa i que ajudin a vertebrar i a fer progressar el país i el territori”.

40 anys de trajectòria i 185 empreses guardonades

L’edició d’enguany coincideix amb el 40è aniversari dels premis empresarials que promou la Cambra de Terrassa. Els Premis Cambra tenen el seu origen en l’any 1977. Al llarg d’aquesta important trajectòria, la Cambra de Terrassa ha reconegut la tasca de més de 185 empreses i la seva contribució al desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

A través d’aquestes distincions, l'entitat reconeix públicament les empreses més actives i aquells projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació. Aquesta iniciativa situa a la Cambra com una institució econòmica amb clara vocació de lideratge i amb voluntat de reconèixer la tasca en la gestió empresarial de les organitzacions.

Més informació
Kilòmetres de promeses
Mai no diguis aquesta aigua no la remunicipalitzaré
Avui et destaquem
El més llegit