El CCIB acollirà el 28 CineEurope amb 2.500 professionals

El certamen es compromet a reeditar la convenció a Barcelona dos anys més

 L'edició del 2018 del CineEurope L'edició del 2018 del CineEurope

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acollirà del 17 al 20 de juny la 28 edició de la convenció i fira comercial CineEurope, que reuneix 2.500 professionals de l'exhibició i distribució per presentar les noves pel·lícules de Hollywood i d'Europa i els productes i noves tecnologies per a sales de cinema.

Segons ha informat el CCIB en un comunicat, assistents de 62 països viatgen a Barcelona per conèixer i provar les últimes novetats i tecnologies en entreteniment per a sales de cinema i per veure les presentacions i llançaments de les noves pel·lícules dels estudis.

Una quinzena d'estudis internacionals participa al CineEurope 2019 per compartir els propers projectes i oferir als exhibidors detalls de les seves noves produccions.

Walt Disney i Dreamworks

Entre d'altres, hi haurà companyies com Walt Disney Studios, Dreamworks Animation, Paramount Pictures, Universal Pictures, Warner Bros Pictures, Studio Canal, Unifrance, Lionsgate o STX.

A més de les presentacions de pel·lícules en l'Auditori Fòrum, els participants trobaran les últimes tecnologies i innovacions cinematogràfiques, serveis, comoditats per a les sales de cinema, conferències i seminaris per mantenir-se en les últimes tendències de la indústria.

Al costat de l'Auditori, l'esdeveniment ocuparà una vintena de sales del Centre i 6.712 metres quadrats d'exposició de la fira.

2018 CINEEUROPE 1331

Més enllà de 2021

CineEurope se celebra en el CCIB des de 2012 i ja s'ha compromès a reeditar la convenció a Barcelona en les dues properes edicions, amb la intenció de seguir més enllà de 2021, consolidant la ciutat en el circuit de cites anuals destacades de la indústria cinematogràfica mundial.

L'esdeveniment també compta amb els premis CineEurope, on es lliuraran diferents guardons, com els CineEurope Gold Awards a professionals del cinema per la seva dedicació i servei destacats
en el sector; el premi a l'exhibidor internacional de l'any o l'Unic Achievement Award que reconeix la dedicació i servei a la indústria cinematogràfica europea.

Produïda per The Film Expo Group, CineEurope és la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemes (UNIC), una associació professional internacional que representa exhibidors de cinema i a les seves associacions nacionals de 37 països europeus amb la intenció de promoure el valor social, cultural i econòmic del cinema a Europa i al món.

Més informació
Les fires internacionals incrementen la facturació del CCIB
Fira amplia el seu espai amb la gestió del CCIB
El CCIB tanca l'any fent créixer la facturació un 3%
Avui et destaquem
El més llegit