Jurat dels reconeixements Cecot al Progres Empresarial 2018
Jurat dels reconeixements Cecot al Progres Empresarial 2018

Cecot reconeix la trajectòria de Miquel Martí

L'empresari i president de Moventia rebrà el premi durant la 24a Nit de l'Empresari

La Cecot guardona la tasca de Miquel Martí. La patronal vallesana ha decidit atorgar a l'empresari el reconeixement a la Personalitat 2018. La distinció, que s'emmarca en els premis al Progrés Empresarial 2018 de la Cecot, serà entregat el 23 d'octubre durant la 24a edició del sopar La Nit de l'Empresari. Un esdeveniment que aquest any s'organitza sota el lema Smart Society: transformació digital i apoderament social.

Més info: La Nit de l'Empresari se centrarà en la 'smart society'

Miquel Martí és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i té un màster en direcció d'administració i direcció d'empreses de l'IESE. A banda de la seva labor a Moventia, ocupa diferents càrrecs a la Cambra de comerç de Barcelona; és membre del consell de mobilitat de la Generalitat de Catalunya i del de l'ATM; presideix la societat de Gestió i Promoció Aeroportuària, S.A.; és membre del consell d'Administració de Fira de Barcelona, entre d’altres.

També han estat reconeguts en diferents categories Dormity, pel seu dinamisme; Cebiotex, pel seu esforç innovador; la projecció internacional de MACSA ID; o la iniciativa jove darrere de COMSER, entre d'altres. Tots ells escollits per un jurat d'experts provinents tant de l'administració com del món empresarial. 

Més informació
La MWCapital i la Cecot s'alien per digitalitzar les pimes
La patronal del metall de la Catalunya Central suma forces amb la Cecot
La Cecot alerta a Bombers que dilatar la gestió de llicències frena l'economia
Avui et destaquem
El més llegit