Circuits de Catalunya dóna llum verda a la F1 del 2021

La decisió de la junta d'accionistes és, per al conseller Tremosa, "el primer pas per garantir la continuïtat” de la Fórmula 1"

Un monoplaça competint a la pista del circuit de Montmeló Un monoplaça competint a la pista del circuit de Montmeló

La junta d’accionistes de Circuits de Catalunya ha autoritzat aquest dilluns la signatura de la renovació del contracte amb Formula One World Championship Limited per a la celebració del Gran Premi de F1 l’any 2021 al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. El conseller d’Empresa i Coneixement i president de Circuits de Catalunya, Ramon Tremosa, ha destacat que aquest acord “és el primer pas per garantir la continuïtat del model d’èxit que és el Circuit de Barcelona-Catalunya”. Aquest acord haurà de ser ratificat pel Govern abans que es materialitzi la signatura del contracte.  

La decisió permetrà que la Fórmula 1 arribi a Catalunya per 31a edició consecutiva. “La celebració del GP de F1 ens permet posicionar la marca Catalunya al món”, ha destacat Tremosa. El conseller ha insistit que, tot i que la Covid-19 ha impedit que aquest any l’esdeveniment se celebrés amb normalitat, “la F1 és un element dinamitzador per a l’economia de la zona i del país”, i ha mostrat la seva confiança que l’arribada de les vacunes i la generalització de mètodes de prevenció com els testos ràpids permetin que “l’edició de 2021 recuperi la normalitat”.  

Tremosa confia que les vacunes i els mètodes de prevenció com els testos ràpids permetin que “l’edició de 2021 recuperi la normalitat”

També el conseller ha recordat la importància del Circuit de Barcelona-Catalunya com un actiu estratègic per al país. A més de la projecció exterior i de l’impacte en l’economia local que genera, Tremosa ha recordat que la instal·lació “incrementa l’oferta de lleure esportiu, completa l’estructura de la indústria del motor del país i també ens permet estar a primera línia de la indústria de l’entreteniment”.

Més info: Barcelona atura l'aportació al Circuit de Montmeló

Finalment, ha volgut reconèixer també la tasca de tots els professionals que han fet possible aquest acord, i ha posat l’èmfasi en el fet que enguany el Circuit “ha estat capaç de mantenir els principals esdeveniments mundials que s’hi celebren”. 

  

 

Avui et destaquem
El més llegit