Control Group compra la sabadellenca VI3 Informática

L'empresa de Sant Fruitós de Bages augmenta la seva cartera de clients i ja compta amb una desena de delegacions a Catalunya

Antonio Tomás, fundador i administrador de VI3 Informática, i Josep Obiols, conseller delegat de Control Group, després de tancar l'acord de compra | Cedida Antonio Tomás, fundador i administrador de VI3 Informática, i Josep Obiols, conseller delegat de Control Group, després de tancar l'acord de compra | Cedida

Control Group ha tancat la compra de l'empresa de Sabadell VI3 Informática, dedicada a la comercialització de programes de gestió empresarial i sistemes d'impressió. Això permet a la companyia de softwares empresarials ampliar la seva cartera de clients i la seva presència a Catalunya fins a una desena de delegacions.   

L'adquisició s'emmarca en el pla de creixement de Control Group i el conseller delegat de la companyia, Josep Obiols, és part d'un fenomen que respon a "la concentració de grans empreses en els sectors tecnològics per una qüestió d'economia d'escala". El fundador i administrador de VI3 Informática, Antonio Tomás, assegura que està satisfet amb l'acord que han tancat i creu que és una oportunitat per a l'empresa per "créixer i consolidar-se, així com accedir a nous clients i mercats".  

Segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat, l'operació ha seguit la compra de l'any passat de Perfect Training, partner de la divisió de Sage de Molins de Rei. Tot i l'adquisició de VI3 Informática, Control Group preveu tancar l'any amb una facturació de 27 milions d'euros, un 23% més que al 2018. 

Més info: Control Group compra Perfect Training

VI3 Informática té una plantilla de 14 treballadors i uns ingressos que calcula que arribin als 2,3 milions d'euros enguany. L'estratègia de Control Group, que enguany celebra el 40è aniversari, passa per continuar amb adquisicions de cara a  l'any que ve.  

Més informació
Control Group: de material d’oficina a ‘softwares’
Un 'software' per endollar-los a tots
L'holandesa Yuki inverteix 10 milions d'euros en un 'software' fet a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit