La Cooperativa d'Ivars assoleix un volum de facturació de 229 MEUR

La producció de pinsos compostos s'apropa a les 300.000 tones entre les tres fàbriques de l'entitat

Imatge de l'assemblea de la Cooperativa | Cedida Imatge de l'assemblea de la Cooperativa | Cedida

La Cooperativa d’Ivars ha tancat l’exercici de l’any 2022 amb una facturació rècord de 229 milions d’euros, xifra que s’ha donat a conèixer aquest cap de setmana durant la celebració de l’assemblea general ordinària de l’entitat. El flux de caixa és superior als set milions d’euros. Pel que fa a la producció de pinsos compostos ha assolit pràcticament les 300.000 tones entre les seves tres plantes especialitzades de Torregrossa, Ivars d’Urgell i la Fuliola.

L'autoabastiment de matèries primeres procedents dels socis i sòcies ha estat de més de 55.000 tones de cereals, majoritàriament panís i blat. En la comercialització de bestiar, la Cooperativa continua essent un referent en el sector boví, comercialitzant el 2022 un total de 39.246 caps. Pel que fa a la resta de bestiar, s’han dut a escorxador 355.821 porcs i 911.814 pollastres. 

Una activitat comercial que la Cooperativa combina amb la consolidació de les granges experimentals de vedells (la Mamonera Inglada i la Granja d’engreix Montsuà) i la granja de verres reproductores (Granja Valfarta a localitat de Sena), aquesta última mereixedora un cop més del Premi Porc d’Or de Plata a la màxima producció numèrica, amb un total de 37,08 garrins deslletats per truja i any. El pla estratègic de la Cooperativa implica millorar la seva posició al sector primari i l’entorn rural. 

Més informació
55 anys de banca cooperativa
Abacus, la cooperativa que va posar llum a la foscor del Franquisme
La cooperativa Campllong arriba a un acord amb Lidl per vendre llet de Km0
Avui et destaquem
El més llegit