Una firma nord-americana inverteix 13 MEUR a Santa Perpètua de Mogoda

Americold ha ampliat el magatzem refrigerat que va obrir l'any 2008 al municipi del Vallès Occidental

Interior d'un centre logístic | iStock Interior d'un centre logístic | iStock

Moviment de pes al Vallès Occidental. Americold ha realitzat una inversió de 13 milions d’euros a Santa Perpètua de Mogoda. Amb aquests recursos, la firma amb seu central a la ciutat nord-americana d’Atlanta, ha ampliat un magatzem refrigerat per al sector de l’alimentació que va obrir l’any 2008. 

Un projecte que ha suposat la creació de 40 nous llocs de treball i un equipament logístic amb una superfície de 6.300 metres quadrats. Les noves instal·lacions acullen 11 molls de càrrega i tenen capacitat per a 12.000 palets que guarden productes de temperatura controlada. 

Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de la Generalitat, a través d’un ajut de 200.000 euros per part d’ACCIÓ. La planta també té espais d’oficines i per a la preparació de les comandes. A tot el món, Americold té una plantilla de 15.000 treballadors i 240 magatzems. 

Segons dades del govern espanyol, durant l’any 2022, Catalunya va captar inversió estrangera per valor de 3.883 milions d’euros. Un increment d’un 25,6% respecte del 2021. La classificació estatal ha estat liderada per la Comunidad de Madrid i Euskadi. 

Més informació
Nou encàrrec a la planta d'Alstom a Santa Perpètua de Mogoda
GLP construirà un centre logístic de 14.000 metres quadrats a Santa Perpètua
Les dones del Vallès Occidental cobren un 25% menys que els homes
Avui et destaquem
El més llegit