CA | ES

Dormity estrena botiga a Reus

La companyia ha obert sis nous punts de venda aquest 2018: tres a Catalunya i tres al País Basc

La nova botiga de Dormity a Reus | Cedida La nova botiga de Dormity a Reus | Cedida

L'empresa catalana Dormity inaugurara a Reus el seu tercer punt de venda a la província de Tarragona. La cadena compta amb un establiment a Tarragona i un altre a Reus, al centre comercial La Fira. El nou punt de venda està ubicat al centre urbà i tindrà prop de 200 metres quadrats de superfície comercial.

Només en aquest any, l'empresa Dormity ha obert un total de sis punts de venda, tres a Catalunya i tres al País Basc, on la companyia té previst seguir creixent. El seu objectiu de cara a 2019 és continuar ampliant la seva xarxa de punts de venda de forma orgànica en poblacions de més de 50.000 habitants, sempre en funció de les oportunitats que vagin sorgint.

Segons el fundador i director general, David Sánchez, “apostem per una expansió orgànica perquè és la que ens permet consolidar el nostre concepte, tot mantenint el nostre esperit fundacional, que es basa en la qualitat i en el servei personalitzat"-

L'experiència d'innovar

Per aquest motiu, l'empresa fabricant i distribuïdora de sistemes de descans "aposta per la innovació constant en els seus productes i per la formació continuada", com a receptes que garanteixen la continuïtat i el creixement sostingut de l'empresa familiar.

En aquesta línia innovadora, Dormity ha renovat recentment el seu concepte de botiga per oferir una autèntica experiència de compra als seus clients, amb un disseny i ambientació basat en materials naturals i tons càl·lids. La superfície comercial es divideix en diferents zones, en funció de la tipologia de client, qui durant el recorregut, pot conèixer característiques dels productes a través de vídeos explicatius.

La cadena Dormity va ser guardonada aquest any amb el Premi Cecot al comerç més dinàmic, en reconeixement al seu creixement i progrés empresarial. Fundada l'any 2006 amb la visió de millorar la qualitat de vida de les persones a través del descans, la companyia té previst tancar 2018 amb una facturació de 35 milions d'euros, un 6% més.

Més informació
Dormity s'estrena a Biscaia
Dormity arriba a mig centenar de botigues
Dormity obrirà sis noves botigues en 2018
Dormity tanca l'any amb una facturació de 30 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit