Dues empreses logístiques aposten per Alcarràs amb una inversió de 2 milions d'euros

Els projectes de AlmacenaT i Kytotrans generaran 25 nous llocs de treball al Segrià

Parcel·les del polígon Lo Tossalet Roig, Alcarràs | Cedida Parcel·les del polígon Lo Tossalet Roig, Alcarràs | Cedida

Moviment estratègic al sector logístic amb accent lleidatà. Dues empreses dedicades al sector logístic s'instal·laran al polígon Lo Tossalet Roig del municipi d'Alcarràs (Segrià) on promouran 25 nous llocs de treball i invertiran 2 milions d'euros en una primera fase per desenvolupar 12.000 metres quadrats d'activitat. Es tracta d'AlmacenaT i Kytotrans, companyies que realitzen activitats relacionades amb l'emmagatzematge, grupatge i transport de mercaderies. 

Més info: Les reivindicacions d'Alcarràs i la vida després de la popularitat

Els terrenys on s’instal·len són les parcel·les 3 i 4 de Lo Tossalet Roig, que sumen 18.329 metres quadrats de superfície i un preu de venda de prop d'1,2 milions d'euros. La zona, situada entre l'autovia N-II i el casc urbà d'Alcarràs, esdevé un punt estratègic per al terme municipal de creixement natural per a noves activitats productives. 

Kytotrans és una empresa amb 25 anys d’experiència en el sector del transport, especialitzada en el transport de portacontenidors refrigerats, així com en el transport de paqueteria. Per la seva banda, AlmacenaT serà l’empresa que gestioni l’emmagatzematge per als clients del grup. Està previst que en una segona fase es dupliqui la superfície i la capacitat construïda.

Més informació
Dejeccions ramaderes per ‘il·luminar’ les granges de porcs d’Alcarràs
El SIL 2024 posa de manifest l'aposta de la logística per l'eficiència i la sostenibilitat
Avui et destaquem
El més llegit