L''ecommerce' vallesà de productes de proximitat

Un grup d'emprenedors crea Vallèsmercat per fer arribar la gastronomia de la comarca a tot l'Estat

L''ecommerce' Vallèsmercat L''ecommerce' Vallèsmercat

Conserves, olis, cafès, cerveses, llegums, confitures, vins... Un grup d'emprenedors vallesans volen fer arribar tots aquests productes de la seva comarca arreu de l'Estat espanyol. Per fer-ho, han creat un ecommerce, Vallèsmercat, per tal de posar en valor la gastronomia del Vallès i altres zones de Catalunya. 

Franc Góngora és el cofundador i director de la iniciativa. La idea va sorgir durant el confinament provocat pel coronavirus, quan va començar a pensar en possibles fórmules per donar oportunitats al comerç de proximitat que comercialitza productes de qualitat. "El confinament ens va abocar a tots als supermercats, que van tenir una gran afluència, però els productors de proximitat en van sortir més aviat perjudicats”, indica. Per posar en marxa el projecte, va decidir capitlitzar l'atur.

Més info: Amb els productes de proximitat no cal guardar les distàncies

La plataforma aplega petits productors, iniciatives locals i productes naturals, amb l'objectiu que el client els percebi "com un aliat amb criteri per proposar opcions atractives i singulars", explica el mateix Góngora a través d'un comunicat. L'ajuda dels productors ha estat clau per a la posada en marxa de Vallèsmercat. Alguns han cedit el producte a condicions especials, mentre que altres han posat a disposició de la iniciativa diversos espais. 

Actualment, el projecte va creixent amb la incorporació de noves marques, no només catalanes, sinó que ja n'hi ha alguna d'Alacant i del País Basc. No descarten en un futur anar incloent productes d'altres comunitats autònomes per fer-los arribar a qualsevol punt de l'Estat. 

Més informació
És temps de proximitat
Cliccat.cat, el centre comercial 3.0 del comerç de proximitat
Avui et destaquem
El més llegit