L’empresa danesa Hempel obre un centre d’R+D a Catalunya

La companyia dedicada a la fabricació i comercialització de pintura inverteix 6 milions d’euros i crea 30 llocs de feina

La consellera Àngels Chacón a la inauguració del centre de Hempel | Cedida La consellera Àngels Chacón a la inauguració del centre de Hempel | Cedida

L’empresa danesa Hempel ha inaugurat aquest dijous un nou centre d’excel·lència i R+D a Santa Perpètua de Mogoda. La multinacional ha invertit 6 milions d’euros en les noves instal·lacions, que crearan 30 llocs de feina i donaran servei a tot el grup a escala internacional.

Amb aquest nou laboratori de 3.000 metres quadrats, la companyia té l’objectiu de desenvolupar nous revestiments que endarrereixin la propagació del foc, segons informen en un comunicat. Hempel, amb seu a Dinamarca, està especialitzada en el desenvolupament de pintures i recobriments per a la protecció d’estructures i edificis dels àmbits industrial, naval i nàutic, els contenidors i la decoració. L’empresa té una plantilla de 6.700 treballadors i opera en 80 països, amb 28 fàbriques i 15 centres d’R+D.

Inauguració del centre de Hempel

Per aquest projecte d’inversió, Hempel ha comptat amb el suport d’Acció. “La filosofia de Hempel encaixa perfectament amb l’estratègia de la Generalitat: una economia productiva, innovadora, sostenible, integradora i oberta al món: és la que volem potenciar”, ha assegurat la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, durant l’acte d’inauguració.

Més informació
Com són les empreses estrangeres de Catalunya?
Harbour.Space obre un campus a la Vila Olímpica
Els videojocs americans Tilting Point estrenen oficina a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit