Una empresa dedicada a l'alumini inverteix 1,5 milions i crea 15 llocs de treball a Balaguer

La companyia s'ubica en una parcel·la de 4.800 metres quadrats al sector Campllong III que li ha venut l'Incasòl

La parcel·la del sector Campllong III a Balaguer on s'ubica l'empresa | ACN La parcel·la del sector Campllong III a Balaguer on s'ubica l'empresa | ACN

L'Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha venut per un import de 326.565 euros una parcel·la industrial de 4.874 metres quadrats que s'ubica al sector d'activitat econòmica Campllong III, al sud de Balaguer, a l'empresa Comercial Alumini Vimu S.L. (COALUM), que treballa conjuntament amb SISVIAL.

L'empresa, que es dedica a la fabricació de fusteria metàl·lica i d'elements metàl·lics per a la construcció, traslladarà la seva activitat al sector de Campllong III, on podrà ampliar les seves instal·lacions i millorar aspectes com la logística i el taller. Per fer-ho, té prevista una inversió d'1,5 milions d’euros i generar entre 10 i 15 llocs de treball nous.

El sector Campllong III, de 70.148 m², és la segona ampliació del sector Campllong promogut per l'Incasòl l'any 1986. Amb aquesta operació, l'Institut exhaureix les parcel·les que tenia en comercialització en aquest sector.

Més informació
La britànica Stenn s'instala a Barcelona i crearà 25 llocs de treball
Sandsoft crearà 60 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la seu europea
Avui et destaquem
El més llegit