La fàbrica de lleixiu Conejo i Neutrex marxa de Catalunya

La Antigua Lavandera tancarà la planta de Sant Adrià del Besòs i traslladarà la producció al centre d'Alcalá de Guadaira

La fàbrica de La Antigua Lavandera La fàbrica de La Antigua Lavandera


La direcció de La Antigua Lavandera, un dels principals fabricants de lleixiu de l'Estat de marques conegudes com Conejo o Neutrex, ha presentat Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afecta els 56 treballadors de la planta que la companyia té a Sant Adrià de Besòs i que suposaria el seu tancament a Catalunya i el trasllat de la producció al centre d'Alcalá de Guadaira, a Sevilla.

Més info: ERO a la gran empresa, el preludi d’una nova crisi?

La companyia, que pertany al grup BlueSun, justifica el tancament de la planta catalana per causes econòmiques i organitzatives i ha ofert el trasllat a la planta andalusa als treballadors que ho vulguin. Els sindicats han mostrat el seu "rebuig" a una mesura que suposa, en definitiva, un acomiadament encobert dels 56 treballadors de la fàbrica.

En un comunicat, CCOO ha informat que en els propers dies plantejaran a la plantilla les mesures de pressió que siguin necessàries per intentar revertir una situació que consideren "innecessària, injustificada i desproporcionada". 

Més informació
El decret de les VTC força a Moove Cars a fer un ERO per a 730 treballadors
Caixabank prepara un ERO que pot afectar més de 2.000 treballadors
Esteve rebaixa de 103 a 85 els afectats per l'ERO
Avui et destaquem
El més llegit