L’esdeveniment d’apostes Betting on Sports es trasllada a Barcelona

Fira de Barcelona acollirà el saló el setembre del 2020, que enguany se celebra al Regne Unit

Imatge d'una edició anterior de l'esdeveniment Betting on Sports | Cedida Imatge d'una edició anterior de l'esdeveniment Betting on Sports | Cedida

L’esdeveniment sobre apostes esportives Betting on Sports es trasllada del Regne Unit a Barcelona. El setembre del 2020, Fira de Barcelona acollirà la seu d’aquest saló, que enguany celebra la seva quarta edició del 17 al 20 de setembre a l’estadi Olympia de Londres.

El motiu del trasllat és facilitar l’expansió internacional de l’esdeveniment, segons ha anunciat l’organitzadora Sports Betting Community (SBC) en un comunicat i ha informat la revista Joc privat. El CEO i fundador de SBC, Rasmus Sojmark, ha explicat que han escollit la capital catalana "pels seus hotels de primera categoria, per les seves connexions de transport" i per les atraccions que ofereix la ciutat als conferenciants. "Unit al creixement del sector de les apostes i el gaming a l’Estat espanyol, Barcelona era una decisió fàcil de prendre", ha afirmat.

Betting on Sports, l’esdeveniment per a professionals del món de les apostes, el gaming i l’esport, rep ponents de 60 països diferents cada any i ha experimentat un creixement del 50% en cadascuna de les seves edicions des de la primera, l’any 2016.

La trobada a Barcelona, que tindrà lloc del 8 a l’11 de setembre de l’any vinent a Fira de Barcelona, comptarà amb més ponents que les edicions anteriors, consolidant l’esdeveniment, segons l’organització, com “una de les reunions més grans d’experts en apostes de la indústria”.

Més informació
El Govern vol elevar els impostos a les cases d'apostes esportives
Les apostes esportives volen jugar net
Apostes i futbol, un matrimoni de conveniència
Avui et destaquem
El més llegit