L'Eurecat es muda al 22@

El centre tecnològic es muda a un nou edifici al barri tecnològic de la capital catalana

La nova seu de l'Eurecat al barri del 22@ La nova seu de l'Eurecat al barri del 22@

El centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) ha estrenat una nova seu corporativa en el 22@, el districte de la innovació a Barcelona, de 3.455 metres quadrats en el complex d'oficines Cornestone.

Segons ha informat la companyia aquest dimecres en un comunicat, en aquesta seu es desenvoluparà la investigació en el camp digital i mèdia, i en el camp de les indústries creatives.

El creixement de l'empresa ha estat la motivació del canvi d'ubicació de la seu a Barcelona, en la qual hi haurà més espais de treball i sales de reunions, a més d'un espai showroom pensat per mostrar la tecnologia del centre i fer trobades amb el teixit empresarial.

El president d'Eurecat, Xavier Torra, ha explicat que l'aposta de la companyia de continuar en el 22@ "està en sintonia amb l'evolució del districte, que no ha parat de créixer en els últims quinze anys en la configuració d'un nou pols tecnològic i de negocis, amb una projecció cada vegada més internacional".

Les noves instal·lacions disposen del certificat LEED Gold, que atorga l'US Green Buildings Council i acredita el baix impacte ambiental de la seu.

Més informació
FA*IR, un algoritme contra la discriminació
Una nova tecnologia recupera el 80% d'aigua contaminada dels abocadors
3.000 euros per les millors apps del sector agrari
Avui et destaquem
El més llegit