Euromadi factura 18.500 milions d'euros

La central multisectorial de compres i serveis eleva les vendes un 4,5% i ja compta amb 137 empreses associades

Jaime Rodriguez és el president d'Euromadi Jaime Rodriguez és el president d'Euromadi

El Grup Euromadi ha incrementat les seves vendes durant aquest any passat un 4,5% i ha facturat 18.494 milions d'euros. La central multisectorial de compres i serveis per a la distribució comercial, nascuda a Esplugues de Llobregat el 1993, destaca en un comunicat que ja compta amb 137 empreses associades 92 de les quals pertanyen al canal alimentació i 45 al de perfumeria i drogueria moderna. En total, la central de compres dóna servei a una xarxa de 13.709 punts de venda a l'Estat espanyol, que donen feina a un total de 95.649 persones.

El Grup Euromadi és membre fundador de la central europea European Màrqueting Distribution (EMD), que és l'eurocentral més gran de productes de gran consum d'Europa i té presència a 22 països.

En aquest sentit, la xifra de vendes agregades internacionals, a través d'EMD, que té una quota de mercat europeu del 14%, puja a 198.000 milions d'euros.

"Aquests bons resultats responen principalment a la bona marxa dels 18 projectes que estem portant a terme treballant en àmbits com a marca fabricant, logística, productes frescos, sanificació de productes de marca pròpia i Big Data, entre d'altres", ha destacat el president del Grup Euromadi, Jaime Rodríguez.

El grup ha recalcat que aquests projectes, englobats en el Pla Estratègic 2016-2020, es focalitzen en el compromís de la companyia per oferir als seus associats la màxima capacitat competitiva a través de la coordinació de volums de compra, incorporant-hi nous projectes verticalitzats que aportin valor als fabricants i generin sinergies a tots els seus socis".

Més informació
Digitex crearà 170 llocs de treball a Esplugues de Llobregat
Coca-Cola Iberian Partners trasllada les oficines a Esplugues de Llobregat
Nestlé ven la seu d'Esplugues de Llobregat
Avui et destaquem
El més llegit