La francesa Extia s'estableix a Barcelona i crearà 40 llocs de feina

La tecnològica preveu contractar enginyers informàtics per a les noves oficines ubicades al 22@ de la capital catalana

Extia proveeix serveis de consultoria tecnològica i informàtica a empreses i entitats com SNCF, Orange, Nokia, JCDecaux o Vinci | iStock Extia proveeix serveis de consultoria tecnològica i informàtica a empreses i entitats com SNCF, Orange, Nokia, JCDecaux o Vinci | iStock

La consultora tecnològica francesa Extia crearà 40 llocs de treball en un any a Barcelona amb l’obertura de la primera oficina de l’empresa a l’Estat espanyol. L’empresa tecnològica, que donarà servei des de la capital catalana a tota la península i als mercats europeus, s’ha establert al 22@ de Barcelona amb el suport d'Acció.

Segons el director d’Extia a l’Estat espanyol, Jérémie Benhamou, l’empresa va decidir establir-se a Barcelona “pel seu atractiu a l’hora de captar talent, el seu dinamisme, especialment en el sector tecnològic, i una cultura empresarial molt semblant a la d’Extia”. L’empresa, que preveu contractar enginyers informàtics per a la seu catalana, ja compta amb un equip de set persones a Barcelona.

Extia, que proveeix serveis de consultoria tecnològica i informàtica a empreses i entitats com SNCF, Orange, Nokia, JCDecaux o Vinci, compta amb més de 1.500 treballadors a les oficines de Lisboa, Bucarest, Brussel·les, Lausana i una desena de ciutats franceses. La consultora francesa, fundada l’any 2007 a París, ocupa el segon lloc a França al rànquing Great Place to Work 2019.

Més informació
Mitek crea 48 llocs de treball a Catalunya
2.600 llocs de feina i 1.000 empreses salvades gràcies a Reempresa
La multinacional King inaugura seu a Barcelona amb 600 llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit