La multinacional King inaugura seu a Barcelona amb 600 llocs de feina

El vicepresident de la companyia, Oriol Canudas, defensa que la ciutat comtal "és la capital de la indústria dels videojocs a Espanya"

La consellera Chacón durant la inauguració de la nova seu de King a Barcelona | Cedida La consellera Chacón durant la inauguració de la nova seu de King a Barcelona | Cedida

La multinacional britànica de videojocs King ha inaugurat aquest dijous la seva nova seu a Barcelona per consolidar la seva aposta per la capital catalana com "un dels principals llocs de desenvolupament de la marca arreu d'Europa". Les instal·lacions de gairebé 7.000 metres quadrats estan ubicades al 22@ i donaran feina a més de 600 treballadors, i encara tenen capacitat per augmentar un 10% la plantilla. 

La nova seu de la creadora de Candy Crush està centrada en el desenvolupament de videojocs per a telèfons mòbils i alhora, acull departaments de finances, serveis tècnics o recursos humans. 

Chacón: "L'obertura de la seu de King a Catalunya és un exemple de la nova indústria del coneixement que volem per al país"

"L'obertura d'aquesta seu de King a Catalunya és un exemple de la nova indústria del coneixement que volem per al país. I el talent és l'element més important per captar projectes com aquest. En el cas de King, més de la meitat dels treballadors són estrangers, un exemple de multiculturalitat que dóna el projecte d'avui com a resultat", ha explicat la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, durant l'acte d'inauguració. 

En aquest sentit, el vicepresident i director d'estudis de King, Oriol Canudas, ha reivindicat que "Barcelona és la capital de la indústria dels videojocs de l'Estat espanyol, un sector amb molt bones perspectives per seguir creixent any rere any". Durant el seu discurs inaugural l'ha acompanyat també Humam Sakhnini, president de King que va ser adquirida durant el 2016 per la nord-americana Activison Blizzard que és la creadora de World of Warcraft. 

King es va establir a Barcelona l'any 2012 i compta amb 2.000 treballadors a escala internacional. Més enllà de la capital catalana, també té estudis de videojocs a altres grans ciutats com Estocolm, Malmö, Londres, Berlin, San Francisco, Los Angeles, Nova York, Chicago o Malta, entre d'altres. 

Més informació
King, els reis dels videojocs
Seat crea 100 llocs de feina a Barcelona en un nou centre de 'software'
Amazon obre un nou centre a Barberà del Vallès amb 230 nous llocs de feina
Fedefarma aixeca un nou centre logístic i crearà 200 llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit