Els Premis FEGP 2019 reconeixen 17 empreses del Gran Penedès

La Federació Empresarial del Gran Penedès celebra la Nit de l'Empresa a Sant Sadurní d’Anoia

Els Premis FEGP 2019 reconeixen 17 empreses del Gran Penedès Els Premis FEGP 2019 reconeixen 17 empreses del Gran Penedès

Un total de 350 empresaris, directius i representants institucionals han estat partícips de la gala de lliurament dels Premis Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) 2019 en la qual s’han reconegut fins a 17 empreses de les tres comarques del Gran Penedès des de les caves Codorníu. Després de les intervencions del president de la FEGP, Martí Sistané; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; i una ponència a càrrec de Genís Roca, president de la consultoria RocaSalvatella; la patronal ha repartit els homenatges.

 

 

La patronal ha lliurat, així mateix, els guardons dels col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa i, també, s'han conegut els veredictes del jurat dels Premis FEGP, com també del Gran Premi FEGP 2019.

El gran premi de la patronal, reconeguda com a Empresa de l’Any 2019 al Gran Penedès ha estat per a Applus Idiada de Santa Oliva; en l'àmbit industrial han guanyat Gedia, de Santa Margarida i els Monjos i H&T Presspart de L’Arboç. Pel que fa al turisme, se l'ha endut Can Batlle Estate d'Avinyonet del Penedès i en el comerç l'empresa guanyadora ha estat SIA Biosca de Vilafranca del Penedès. En el camp logístic Venca de Vilanova i la Geltrú ha triomfat aquesta divendres, mentre en l'àmbit de l'habitatge ho ha fet  SG arquitectura de Sitges.

El Premi FEGP 2019 en l’àmbit de la Innovació se l'ha endut Redman cap a Vilanova i la Geltrú, mentre que la patronal ha reconegut la internacionalització de BCN Peptides de Sant Quintí de Mediona. El guardó de les empreses de màrqueting i comunicació ha estat per a la Fundació Privada Sant Antoni Abat i en termes de sostenibilitat la companyia de Cubelles Aquambiente s'ha endut el premi. Finalment, la consultoria Lavola de Manlleu ha recollit el premi pel seu compromís social.

Així mateix, a proposta del col·lectiu Joves d’Empresa,el Premi Jove Emprenedor 2019 ha estat per a Oriol Miracle Rosell de Miracle Global, mentre que a proposta del col·lectiu Dones d’Empresa, el Premi Dona Estela Emprenedora 2019 l'ha rebut Cristina Muñoz Laguna de Finca Mas Solers.

Alhora, també s'ha fet diversos homenatge a tres empreses: pel seu 25è aniversari a Nou Verd de Vilafranca del Penedès i pel seu mig segle de vida a Cal Soler de Sant Cugat Sesgarrigues i Mas Albornà de Vilafranca del Penedès.

Més informació
La nova FEGP celebra la Nit de l'Empresa
La FEGP celebra la Nit de l’Empresa
Avui et destaquem
El més llegit