La nova FEGP celebra la Nit de l'Empresa

La patronal del Gran Penedès guardona La Granja Foods com l’Empresa de l’Any 2017

El palmarés dels premis de la FEGP El palmarés dels premis de la FEGP

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) està de celebració. La patronal ha celebrat aquest dijous la seva posada de llarg en La Nit de l'Empresa. I per aquesta ocasió han comptat amb la presència del president de a Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, que han estat els primers testimonis de la presentació de la imatge corporativa de la nova Federació Empresarial.

Només començar la gala de La Nit de l’Empresa, els fins ara presidents de l’ADEPG i la UEP, Martí Sistané i Santi Carda, van presentar la nova identitat gràfica de la Federació Empresarial del Gran Penedès. El logotip de la FEGP ha estat realitzat per ADN Studio, de Sant Pere de Ribes.

En la posada en escena de l’esdeveniment empresarial més important del Gran Penedès, la FEGP ha reconegut fins a 18 empreses per la feina ben feta. Pastisseria La Granja va rebre el duc que l’acredita com a Premi Especial FEGP a l’Empresa de l’Any 2017. L’empresa familiar amb seu a Olèrdola enriqueix encara més el palmarès d’aquest gran premi, després de Vilanova Park (2015) i Cafès Novell (2016).

Manel Rueda, de l’empresa Olivé Rueda, va rebre el màxim reconeixement a la trajectòria empresarial, a títol individual, amb el Premi FEGP a la Cultura d’Empresa. A més dels anteriors, la relació de guanyadors dels Premis FEGP 2017 la completen les empreses i entitats següents: Descoberta; Instatec; Patates Piqué; Formació i Treball, Fundació Privada; La Balança; La Carretera del Vi; Albet i Noya; Bardinet; Ramaderia Farràs; Autocam i Serveis Mèdics Penedès. 

També es van lliurar diplomes a la Prevenció de Riscos Laborals a nom de Cafès Novell, Dekra Empleo ETT i Cevipe. El Premi Jove Emprenedor 2017, a proposta del col·lectiu Joves d’Empresa, fou per Xavier Laffitte, de Constructora MX10, mentre que el Premi Estela Dona Emprenedora,  a proposta del col·lectiu Dones d’Empresa, va distingir Maria Esteban, de Metre Quadrat Studio.

La primera Nit de la FEGP ha aplegat fins a 600 comensals, representants d’empreses i institucions de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. 

Més informació
La FEGP celebra la Nit de l’Empresa
Es constitueix la nova Federació Empresarial del Gran Penedès
L'ADEPG i la UEP es fusionen
Avui et destaquem
El més llegit