La Foeg dóna suport a Llibre perquè presideixi Foment

La patronal gironina valora les línies plantejades pel candidat, que aposta per la proximitat, l'obertura i la modernitat

Sánchez Llibre explica el seu programa davant d'Anton Costas, president del Cercle Sánchez Llibre explica el seu programa davant d'Anton Costas, president del Cercle

Suport total del comitè executiu de la Foeg al candidat a la presidència de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre. Segons ha explicat la patronal gironina en un comunicat, valoren "de manera molt positiva" les línies plantejades pel candidat, que aposta per "una patronal catalana arrelada al territori i que ofereixi proximitat, obertura i modernitat".

Llibre s'ha reunit amb els responsables de la Foeg per informar-se de les necessitats de les comarques gironines i va manifestar la seva forta aposta per la petita i mitjana empresa per la tasca que fa la patronal al territori. Una tasca que defensarà si guanya les eleccions de Foment, que se celebraran el proper 5 de novembre.

Més info: Llibre oficialitza la candidatura i Montellà anuncia les eleccions a Foment

Després de la trobada, la Foeg considera que aquesta candidatura "té uns objectius clars de renovació de l’entitat donant respostes a les inquietuds de les noves generacions empresarials". A banda d'això, la patronal gironina també valora que Llibre "aposti per donar solucions des de baix a problemes concrets que afecten els empresaris, potenciant les estructures territorials i escolant les seves necessitats per fer front a problemes específics".

El gran hub del sud d'Europa

La Foeg té una llista llarga de motius pels quals donar suport a Llibre. Als ja esmentats, s'hi suma la proposta del candidat de crear un departament de relacions amb les administracions públiques i vol potenciar les estructures territorials i sectorials de Foment, així com la seva aposta per una política industrial activa i sostenible.

De fet, Llibre vol "convertir Catalunya en el principal hub industrial, tecnològic i d’startups del sud d’Europa". També té per objectiu impulsar el comerç i el turisme i el plantejament d’una rebaixa dels costos energètics del teixit industrial.

Per tot això, la patronal gironina conclou que "les línies del programa segueixen els plantejaments fets per la Foeg per posar de relleu la figura de l’empresari i buscar solucions als problemes que ens afecten, com és el preu de l’energia o la manca de treballadors especialitzats, per poder seguir creant riquesa i llocs de treball".

Més informació
Abad renuncia a presidir Foment del Treball
Foment preveu celebrar eleccions abans que la CEOE "en la mesura del possible"
Avui et destaquem
El més llegit