Freshly Cosmetics impulsa la seva expansió a Espanya on preveu obrir 12 botigues

La companyia de Reus va tancar el 2022 amb vendes que van rondar els 45 milions

Nova nau logística de Freshly Cosmetics | Cedida Nova nau logística de Freshly Cosmetics | Cedida

Freshly Cosmetics, la firma de cosmètica nativa digital i sostenible, impulsarà la seva expansió a Espanya, on preveu obrir 12 botigues el 2023, mentre que prosseguirà amb el seu creixement en mercats internacionals de manera online, segons ha informat en un comunicat. En concret, la companyia, que acaba de fer set anys, va tancar el 2022 amb una facturació propera als 45 milions d'euros, similar a la registrada el 2021, per la qual cosa encara aquest exercici amb l'objectiu d'assolir la vintena de punts de venda físics propis.

D'aquesta manera, per aconseguir aquesta fita, les primeres obertures confirmades del 2023 seran a Granada, Barcelona, Tarragona i Palma. Així, la botiga de Granada estarà situada al carrer Recollides; la de Barcelona, la tercera a la ciutat, al centre comercial Westfield La Maquinista; a Tarragona ocuparà un local del centre comercial Parc Central, mentre que la de Palma s'ubicarà al cèntric carrer Sant Miquel. La firma de cosmètica ha precisat que el seu equip de 'retail' continuarà treballant per anunciar més localitzacions d'obertures a territori nacional en els pròxims mesos.

Més info: Freshly Cosmetics tanca una ronda de 22 milions de dòlars

L'expansió a Espanya vindrà acompanyada de la internacional, on Freshly Cosmetics preveu continuar entrant amb els seus productes en nous mercats a través del seu ecommerce. La firma compta amb estratègies de màrqueting diferenciades a diversos països europeus: a França i Itàlia des del 2019 i a Portugal des del 2020. Actualment exporta els seus productes a 35 països d'Europa, Amèrica i Àsia i el pes de la facturació internacional s'ha duplicat al darrer any, passant a representar prop del 30% del total.

Més informació
Freshly Cosmetics, d'un somni a facturar més de 50 milions d'euros
Freshly Cosmetics porta els seus productes naturals a la Xina
El futur centre logístic de Freshly Cosmetics a Gandesa donarà feina a 150 persones
Avui et destaquem
El més llegit