La Fundació Joan Miró i Yego sumen forces per millorar l'accessibilitat a Montjuïc

Ho faran a través de l'ús de sistemes de mobilitat sostenible per fomentar l'accés fàcil i àgil i amb un disseny exclusiu a les seves motocicletes

Yego aplica un disseny exclusiu a les seves motocicletes | Yego Yego aplica un disseny exclusiu a les seves motocicletes | Yego

La Fundació Joan Miró i Yego col·laboren per millorar l'accessibilitat Parc de Montjuïc mitjançant l'ús de sistemes de mobilitat sostenible segons informen en un comunicat. Amb l'objectiu de promoure la cultura, els usuaris de l'aplicació comptaran amb un descompte del 20% en les entrades al museu. Gràcies a l'ampliació de la zona operativa de Yego a tot el Parc de Montjuïc, l'acord vol fomentar l'accés fàcil, àgil i sostenible a la Fundació Joan Miró.

Per fer més visible la col·laboració entre les dues organitzacions, Yego ha aplicat un disseny exclusiu a les seves motocicletes. Per al director de la Fundació Joan Miró, Marko Daniel, l'acord "forma part de la voluntat de la Fundació per donar a conèixer l'obra de Miró a nous públics, facilitar l'accés al museu i apropar l'entorn de Montjuïc a la ciutadania de Barcelona de manera sostenible".

Mentrestant, Tim Ougeot, cofundador i COO de Yego, sosté que "la nostra aposta per ampliar la zona operativa a tot el Parc de Montjuïc és clau a Barcelona" i afegeix que "poder sumar a institucions com la Fundació Joan Miró suposa una aposta per Barcelona i ens vincula a una de les organitzacions culturals més rellevants de la ciutat".

Més informació
L'empresa de motosharing Yego aterra a València
Seguim revolucionant la mobilitat, ara la urbana
Via directa cap a la mobilitat del futur
Mobilitat sostenible per als empleats de la Diputació de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit