L'Associació de Franquícies de Catalunya ha premiat Gelati Dino com la franquícia amb millor projecció. La quarta edició dels premis també ha volgut distingir Valter Rosso, director general de l'empresa, com el millor executiu. Dino va néixer l'any 1978 a Empuriabrava i, actualment, compta amb establiments repartits per la costa catalana, Espanya, Marroc i Qatar.
"Fa 45 anys, si ens haguessin dit que avui hem arribat a on som ara, no ens ho hauríem cregut", descriu Rosso. Entre les botigues i les oficines centrals de l'Alt Empordà, el grup té una plantilla de 200 persones. Anualment, la producció és de 450.000 litres de gelat. Una xifra que representa un gelat cada sis segons.
Per la seva banda, Xavier Vallhonrat, president de l'Associació, creu que "en moments difícils com els que vivim és més necessari reconèixer l'esforç de les persones i les empreses que contribueixen al desenvolupament d'una franquícia". Més enllà de les botigues, Gelati Dino distribueix els seus productes a restaurants.
Subscriu-te de franc a VIA Empresa i rebràs al teu correu les nostres millors històries, reportatges i entrevistes, a més d’altres avantatges exclusius per a subscriptors.
Abans d'enviar-nos les teves dades llegeix la següent informació INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES Responsable del tractament: TOTMEDIA COMUNICACIÓ, S.L. Finalitat del tractament: Atendre les sol·licituds d'informació que els usuaris d'aquest formulari ens enviïn. Legitimació: Consentiment de l'interessat en enviar-nos el formulari amb les seves dades. Destinataris: El personal, la direcció de l'empesa i els prestadors de serveis necessaris per complir amb les nostres obligacions. No cedirem les seves dades a tercers. Drets que l'assisteixen: Té dret a accedir, rectificar i/o suprimir les seves dades, així com altres drets, com s'explica detalladament a la política de privacitat, dirigint-se a privacitat@totmedia.cat. Informació addicional: Per a més informació consultin la política de privacitat.