Arriba a Barcelona l'hamburgueseria californiana Carl's Jr.

La cadena genera 19 nous llocs de feina a la capital catalana i té previst obrir 10 locals més a tot l'Estat abans que acabi el 2018

El local de 300 metres quadrats té capacitat per a 100 comensals El local de 300 metres quadrats té capacitat per a 100 comensals

Carl's Jr. ja és a Barcelona. La cadena d'hamburgueses de Califòrnia ha obert un nou local a La Maquinista que ha generat 19 llocs de feina i, en els seus 300 metres quadrats, té capacitat per a 100 comensals, segons ha informat en un comunicat Carl's Jr- i Beer & Food, el màster franquiciat de la cadena per a Espanya i Portugal.

La nova obertura a la capital catalana se suma a dos locals més que ja té la companyia a Madrid i, ara per ara, té previst obrir 10 locals més a tot l'Estat abans que acabi el 2018, tot i que la seva intenció és arribar als 100 establiments en un termini de cinc anys. A més, la cadena, que compta amb més de 75 anys d'experiència, té gairebé 4.000 locals repartits per 40 països. 

Segons el CEO de Beer & Food, Sergio Rivas, Carl's Jr. "ha despertat un enorme interès des de l'anunci de la seva arribada a Espanya" i, precisament per això, han considerat que "era el moment perfecte per arribar a la ciutat comtal".

Espanya és un dels primers països que ha estrenat la nova imatge corporativa que el grup nord-americà CKE Restaurants -propietari de Carl's Jr. i Hardee's- està implantant a escala mundial.

Més informació
Five Guys: l'hamburgueseria preferida d'Obama arriba a Barcelona
N26 arriba a Barcelona i contractarà més de 100 empleats
L'Antica Pizzeria Da Michele arriba a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit