Hard Rock construirà un hotel de luxe a Sant Adrià

L’establiment, de 500 habitacions i situat a primera línia del mar, suposarà una inversió de 200 milions d’euros

El Hard Rock de Plaça Catalunya, a Barcelona El Hard Rock de Plaça Catalunya, a Barcelona

Hard Rock International i la immobiliària AGS preveuen construir un hotel de luxe a prop del Port Fòrum, a Sant Adrià del Besòs. L’establiment, que ocuparia l’última parcel·la disponible a primera línia del mar, suposaria una inversió de 200 milions d’euros. De moment, l’Ajuntament de Sant Adrià ha confirmat que s’està tramitant la llicència d’obres.

El nou hotel, que rebrà el nom de Hard Rock Hotel Barcelona, podria començar a construir-se durant el segon semestre del 2019 i es preveu la seva obertura a principis del 2022.

L’establiment, gestionat per Hard Rock, comptarà amb un total de 504 habitacions en una superfície de més de 30.000 metres quadrats i amb més de 2.000 metres quadrats concebuts específicament per a la celebració d’esdeveniments i reunions empresarials. L’hotel també comptarà amb un terrat amb piscina i bar, dos restaurants, un sports bar i terrasses al passeig del Moll de la Ronda.

Els promotors han explicat que han subscrit un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Adrià per fomentar la contractació directa i indirecta de fins a 650 veïns.

El soci director d'ASG Iberia Advisors, Brian Betel, ha explicat que han estat necessaris gairebé dos anys de feina "per garantir l'emplaçament, portar a terme el procés de zonificació i concebre un disseny d'hotel que complís els estàndards de l'ajuntament i de Hard Rock International". Tot i això, el director d'adquisicions de la companyia, Carlos Molero, s'ha mostrat convençut que l'establiment "serà catalitzador per a l'economia i prosperitat de la comunitat i repercutirà molt positivament a la zona".

Així mateix, el vicepresident sènior i responsable de desenvolupament global d’hotels de Hard Rock, Todd Hricko, ha destacat que l’hotel “establirà un nou estàndard en hostaleria, gastronomia i oci en el panorama hoteler de Barcelona”.

Més informació
El Hard Rock Entertainment World, encara sense llicència
Hard Rock gestionarà un dels sis 'resorts' de BCN World
Hard Rock, únic inversor per desenvolupar BCN World
El casino de Hard Rock a Vila-seca ja té llicència
Avui et destaquem
El més llegit