Hempel inverteix 5 milions d'euros i crea 35 ocupacions a Santa Perpètua

L'empresa danesa consolidarà la seva seu catalana com la segona més important de la multinacional a Europa

Pots de pintures de l'empresa danesa Hempel Pots de pintures de l'empresa danesa Hempel

L'empresa danesa especialitzada en fabricar pintura Hempel invertirà cinc milions d'euros per crear un centre d'investigació i desenvolupament a Santa Perpètua de Mogoda, que suposarà la creació de 35 llocs de feina, la majoria doctors i enginyers.

El centre complementarà la planta de producció, les oficines i les instal·lacions logístiques que la companyia té a Polinyà, fet que consolidarà la seva seu catalana com la segona més important de la multinacional a Europa, ha informat la Conselleria d'empresa i Coneixement de la Generalitat en un comunicat.

El centre comptarà amb una superfície de 3.500 metres quadrats, i previsiblement entrarà en funcionament a finals del 2018, encara que ja s'han començat a incorporar treballadors, que completaran l'actual plantilla de l'empresa, de més de 200 persones a Catalunya i unes 6.500 a nivell internacional.

La multinacional ha comptat amb el suport i assessorament de l'agència pública de la Generalitat Acció, que treballa per a l'atracció d'inversions estrangeres des de la seva àrea Catalonia Trade&Investment.

El director de la Unitat de Negoci per Espanya d'Hempel, Sergi Domínguez, ha dit que l'empresa ha trobat a Catalunya facilitats per trobar perfils tècnics qualificats: "És evident que s'ha convertit en un pol d'atracció gràcies a les universitats, el coneixement i la qualitat de vida", ha dit.

Més informació
Alfrisa inverteix 8 MEUR per aixecar una nova planta a Polinyà
Miguel Ángel Martín, nou director de l'Alstom de Santa Perpètua
Santa Perpètua acull els representants de la mobilitat elèctrica
Avui et destaquem
El més llegit