HP, la millor empresa per treballar segons 'Forbes'

HP té a Sant Cugat del Vallès els centres mundials d'impressió en 3D i d'impressió de gran format, amb gairebé 3.000 treballadors

 Helena Herrero (primera per l'esquerra), presidenta d'HP a Espanya; amb altres directius de la companyia |Forbes Helena Herrero (primera per l'esquerra), presidenta d'HP a Espanya; amb altres directius de la companyia |Forbes

HP, amb seu a Sant Cugat del Vallès, és la millor gran empresa on treballar de l'Estat espanyol. Així ho assegura la revista econòmica Forbes, en un estudi realitzat a partir d'enquestes a treballadors elaborat per Sigma Dos i que fa una classificació de les cinquanta companyies de més de mil treballadors més ben valorades pels treballadors.

L'enquesta de Sigma Dos ha recollit les opinions de més de 8.000 treballadors per elaborar aquest rànquing. HP, que té a Sant Cugat el seu centre mundial d'impressió en 3D i d'impressió en gran format, compta a la ciutat amb gairebé 3.000 treballadors.

La resta d'empreses que completen els deu primers llocs de la classificació són: GSK, AstraZeneca, Oesía, Sanitas, Leroy Merlin, Banco Santander, Deloitte, Grupo PepsiCo i EY España.

Laura Santacreu: "Creiem que el treball en equip és primordial, però la conciliació dels treballadors també és important"

Segons els resultats de l'enquesta, els treballadors han posicionat HP en la primera posició per "l'excel·lent cultura empresarial, el seu impecable ambient laboral i el poder de la firma internacional". "És un dels millors reconeixements que es poden tenir externament, d'una publicació com Forbes amb tant de renom", celebra la cap de Recursos Humans d'HP a Espanya, Laura Santacreu.

Per Santacreu és un reconeixement a la política d'HP, basada en la flexibilitat dels treballadors: "Creiem que el treball en equip i el cara a cara és primordial, però la conciliació dels treballadors amb la seva vida també és important". L'objectiu és generar "un ambient de confiança, motivació i on tothom vol contribuir i se sent respectat i valorat".

Per la cap de Recursos Humans el bon ambient a la feina "és primordial" per les companyies tant pel benefici de l'empresa com dels treballadors. "S'ha de crear un clima on tothom és valorat i on tots els punts de vista són reconeguts i valorats i on cadascú es pot desenvolupar i contribuir als objectius de la companyia. Està demostrat que si ho fas amb aquest ambient, els resultats són millors", afegeix.

Més informació
HP obre les portes de la seva innovació
HP lloga un edifici al 22@
HP compra el negoci d'impressió de Samsung
HP patenta la primera impressora 3D industrial
Avui et destaquem
El més llegit