Comercial Godó, Stikets, Inserma Anoia i Waterologies, protagonistes de la Nit Empresarial UEA

430 persones van omplir el pavelló de Les Comes d'Igualada

Imatge de l'acte empresarial | Generalitat Imatge de l'acte empresarial | Generalitat

430 persones del món empresarial, econòmic, institucional i social de l’Anoia es van reunir, dijous al vespre, al pavelló de Les Comes d’Igualada per celebrar la 23a Nit Empresarial de la Unió Empresarial de l’Anoia.  Aquest esdeveniment és un dels punts de trobada més destacats de l’empresariat de la Catalunya Central. Amb l’eslògan Som Fortalesa, els organitzadors han volgut destacar la unitat i la concertació territorial, però a la vegada exposar la resiliència del teixit empresarial.

“Volem ser aquella Anoia que ja va ser en el seu temps”, apuntava Joan Mateu. En aquest sentit, el president de l'associació va recalcar la necessitat “imperiosa” de disposar de més sòl industrial. L’acte també va comptar amb l’assistència de Natàlia Mas, consellera d’Economia i Hisenda. Enguany, els guardons han anat a parar a les mans de Comercial Godó, Stikets, Inserma Anoia i Waterologies.

La primera firma es tracta d’una empresa del sector químic, fundada l’any 1973, amb vocació nacional i internacional. Inserma és una firma d’enginyeria amb una experiència de 20 anys als sectors del software i l’electrònica.

Per la seva banda, Waterologies desenvolupa equips de potabilització d’aigua per ajudar a les persones en cas d’emergències o catàstrofes naturals. Les empreses nominades a la Capacitat Emprenedora han sigut Ondulados Carme, The Arbre Teams i Stikets. Stikets ha sigut la vencedora d’aquesta categoria. 

Més informació
La 23a Nit UEA farà lluir la fortalesa del teixit empresarial
El VI Fòrum Unió Empresarial de l'Anoia posa de relleu la innovació com a estratègia d'èxit
La Unió Empresarial de l'Anoia apropa els fons LEADER a les empreses
Avui et destaquem
El més llegit