El VI Fòrum Unió Empresarial de l'Anoia posa de relleu la innovació com a estratègia d'èxit

L’acte va comptar l'assistència de prop de 150 persones i empreses

VI Fòrum Empresarial de l'Anoia | Cedida VI Fòrum Empresarial de l'Anoia | Cedida

Prop de 150 assistents van participar en el VI Fòrum Empresarial de l’Anoia. El Fòrum UEA és l’acte acadèmic impulsat per la patronal Unió Empresarial de l'Anoia, i que té per objectius plasmar les inquietuds, reptes i preocupacions que té el teixit empresarial a través de la presentació de l’informe econòmic i empresarial -elaborat per la mateixa entitat- Empresa i Progrés.

L’edició d’enguany va servir per presentar el VI Empresa i Progrés – La innovació en l’entorn empresarial que recull l’estat de la innovació al territori, i presenta alhora, eines, recursos i possibilitats per a les empreses i organitzacions. Es tracta d’una retrospectiva i radiografia de la innovació en el mapa actual del món empresarial, pautes i propostes per treballar-la i continuar acompanyant a les empreses en aquest camí.

"La innovació és cosa de tots i totes: empreses, administració... Si volem una comarca competitiva, cal una aposta conjunta de tots"

El president de la Unió Empresarial de l'Anoia, Joan Domènech, va agrair a totes les persones i empreses que han fet possible el Fòrum i va afirmar que: "La innovació és cosa de tots i totes: empreses, administració... Si volem una comarca competitiva, cal una aposta conjunta de tots". A més, el president també va explicar que l'objectiu d'aquest informe és "Promoure la innovació empresarial com a font de competitivitat econòmica i generació d'ocupació de qualitat. Perquè volem que les empreses de la nostra comarca tinguin eines per innovar i es posicionin al mercat, d'aquí i de fora".

L’acte també va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells qui va exposar les diverses accions de govern per millorar la connexió de la ciutat, la reforma del polígon i l’aposta conjunta per tenir hectàrees de sòl industrial per grans empreses que generin valor afegit.

Més informació
La innovació, protagonista del VI Fòrum Empresarial de l’Anoia
Els empresaris de l’Anoia adverteixen de la manca de sòl industrial
La Unió Empresarial de l'Anoia reconeix el compromís de les empreses amb la comarca
Avui et destaquem
El més llegit