Ikea aterra a Girona en forma d'estand

La botiga sueca de mobles tindrà un 'stand' al centre comercial Espai Gironès de Salt abans d'acabar l'any

La paradeta d'Ikea al centre comercial Espai Gironès de Salt | Cedida La paradeta d'Ikea al centre comercial Espai Gironès de Salt | Cedida

Ikea aterrarà a Girona abans de finals d'any. L'empresa sueca de mobles ha anunciat que tindrà un estand de 15 metres quadrats al centre comercial Espai Gironès de Salt. És un concepte d'establiment que des de la companyia anomenen Ikea Dissenya i que encara no té presència a Catalunya. A l'Estat espanyol n'hi ha dos: un a Sant Sebastià i un altre a Gijón.

L'objectiu d'aquest tipus d'establiment és "estar més a prop dels clients a través de nous formats dirigits a la venda personalitzada". Als stands s'hi poden fer compres online, accedir al servei d'assessorament per a projectes de disseny i contractar la resta de serveis que ofereix Ikea: recollida, transport i muntatge de mobles. 

Aquesta no és l'única novetat d'Ikea a Girona. L'estand de Salt, que és el primer establiment de l'empresa a Catalunya fora de la província de Barcelona, anirà acompanyada d'un punt de recollida de comandes. Estarà situat al carrer Tramuntana de Celrà, a 10 minuts en cotxe de l'Espai Gironès.  

Un pla per a Catalunya

La inauguració del punt de venda sense producte a Salt forma part d'un pla de l'empresa a Catalunya. "La posada en marxa a Salt del primer Ikea Disseny al mercat català és un exemple del pes present i futur d'aquesta comunitat autònoma en els plans estratègics de la companyia. A més, aquest nou concepte s'adequa a les noves necessitats dels consumidors, que cada cop busquen espais amb una millor accessibilitat i que ofereixin una atenció més personalitzada", segons el director de mercat d'Ikea a Catalunya, Alberto Fossati.  

Les vendes al territori català suposen un 23% de les de tot l'Estat, amb una xifra de negoci anual de 331 milions d'euros. De moment, hi ha tres botigues d'Ikea a Catalunya: una a l'Hospitalet de Llobregat, una a Badalona i una altra a Sabadell. Al juny, la multinacional sueca va anunciar una inversió de 150 milions d'euros en els propers tres anys a l'Estat espanyol. Això suposarà generar 750 llocs de feina directes.  

Més informació
El catàleg d'Ikea enguany serà online
Catalunya lidera les vendes d'Ikea de tot l'Estat
Ikea dóna 300.000 mascaretes a la gent gran de Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit