La xinesa Jade Bird tria Barcelona per establir la seva seu a Europa

La multinacional, amb més de 2.000 treballadors i seu central a Pequín, es dedica a la producció d’alarmes antiincendis per a hospitals, fàbriques i botigues

L’empresa se centra en el disseny, la instal·lació i el manteniment de sistemes de protecció | iStock L’empresa se centra en el disseny, la instal·lació i el manteniment de sistemes de protecció | iStock

El grup xinès Jade Bird Universal Fire Alarm, dedicat a la producció d’alarmes antiincendis, ha establert amb el suport d'Acció a Barcelona la seva primera seu de tot Europa, segons ha informat el Departament d'Empresa i Coneixement en un comunicat. L’empresa crearà fins a 15 nous llocs de treball aquest 2019 amb l’obertura de les oficines de la capital catalana, que tindran una superfície de 250 metres quadrats. Des de les nova seu de Barcelona, Jade Bird gestionarà el seu negoci a Europa, des de l’enginyeria a la comercialització dels seus productes.

Més info: Roig: "Barcelona ha de ser més que una marca!"

L’empresa se centra en el disseny, la instal·lació i el manteniment de sistemes de protecció per a usuaris dels sectors com els hospitals, la indústria, el retail o els espais d’oficines. Aquests sistemes inclouen detectors de fum i calor, alarmes manuals i mòduls de control adaptats a les regulacions i necessitats del mercat europeu.

L'empresa busca perfils vinculats amb l’enginyeria, el suport tècnic, el màrqueting, les vendes i l’administració

D’acord amb Brian J. Stumm, vicepresident i general manager de Jade Bird Fire Alarm International, quan l’empresa va decidir expandir-se a Europa buscava “una ciutat que oferís una base sòlida per al negoci a llarg termini”. “Vam triar Barcelona com a seu per la seva logística, accés als mercats i esplèndida comunitat tècnica”, destaca.

Els nous llocs de treball que la multinacional xinesa crearà a Barcelona aquest 2019 són perfils de l’enginyeria, el suport tècnic, el màrqueting, les vendes i l’administració. “Tenim la intenció d’incrementar aquesta xifra en el futur a mesura que anem creixent per donar suport als nostres clients tant a escala local com a tot Europa”, subratlla Stumm. A escala global, Jade Bird Universal Fire Alarm, amb seu central a Pequín, compta amb una desena d’oficines i més de 2.000 treballadors arreu del món.

Més informació
La japonesa Uniqlo obre la seva tercera botiga a Barcelona
La fira europea dels 'snacks' torna a Barcelona
Spaces obre un nou centre a Barcelona, ara a la Torre Mapfre
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit