Spaces obre un nou centre a Barcelona, ara a la Torre Mapfre

La companyia especialitzada en entorns de treball aposta per un nou espai a la capital catalana de més de 3.100 metres quadrats

El nou centre d'Spaces a la Torre Mapfre de Barcelona | Cedida El nou centre d'Spaces a la Torre Mapfre de Barcelona | Cedida

La companyia dels Països Baixos Spaces reafirma la seva aposta per Barcelona amb l'obertura d'un nou centre, l'Spaces Port Olímpic a la zona de la Marina, que es caracteritza pels seus més de 3.100 metres quadrats repartits en quatre plantes de la Torre Mapfre, segons han informat en un comunicat.

Més info: Spaces obrirà un 'coworking' a la Torre Mapfre

Aquest nou espai, dinàmic i flexible, compta amb 51 oficines, 250 estades de treball i quatre sales de conferències totalment equipades, accés disponible les 24 hores, i un business club perquè els socis puguin descansar, relacionar-se amb altres associats i ampliar la seva xarxa de contactes.

L'edifici també compta amb pàrquing propi, a més d'estar connectat amb la xarxa de transport públic de la ciutat. La seva localització en plena Marina ofereix, segons subratllen, "a més d'unes vistes espectaculars del mar Mediterrani, un entorn privilegiat de bars, restaurants i espais d'oci per gaudir a la sortida del treball".

Segons el country manager d'Spaces a Espanya, Philippe Jiménez, "Barcelona és sens dubte un centre de negocis clau, i des de Spaces volem contribuir al creixement del teixit empresarial a la ciutat posant a la disposició dels seus professionals un entorn d'oficines totalment preparat per donar resposta a qualsevol necessitat".

Més informació
Spaces inaugura el primer centre a Barcelona
Els centres catalans de 'coworking' se sumen a Pimec
Aticco convertirà l'antiga seu del PDeCAT en un 'coworking'
Avui et destaquem
El més llegit