Joan Domènech és reelegit president de la Unió Empresarial de l’Anoia

La nova Junta Directiva de l'Entitat estarà formada per un equip de 14 persones

Nova Junta Directiva de la UEA | Cedida Nova Junta Directiva de la UEA | Cedida

La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) ha celebrat aquest dijous l'Assemblea General Extraordinària oberta als socis de la patronal per escollir el nou president i membres de la Junta. Joan Domènech ha estat l'únic en presentar candidatura i per tant ha estat reelegit sense necessitat de celebrar cap votació, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Domènech ha estat durant un any al capdavant de l'entitat seguint el projecte iniciat pel seu antecessor, Blai Paco. En el seu discurs Domènech ha subratllat que tot i començar una nova etapa, "seguirem la línia estratègica entomada per la Junta anterior, perquè ha funcionat molt bé, i sumarem altres accions que permetin el creixement i el posicionament de l'entitat i la competitivitat de les empreses".

En el seu discurs també ha assegurat que la UEA "és un referent entre les patronals catalanes" i l'objectiu és seguir "el bon camí iniciat" i reforçar aquest posicionament "amb l'impuls d'una plataforma de notícies, dades i estadístiques d'interès empresarial".

Més informació
Els programes d'inserció de la UEA donen feina a 30 persones
La UEA convoca eleccions a la presidència de la patronal
El 'networking', convidat estrella de la Nit Empresarial UEA
Avui et destaquem
El més llegit