El 'networking', convidat estrella de la Nit Empresarial UEA

L'entitat posarà en marxa una aplicació mòbil per fomentar i reforçar la cooperació i la col·laboració empresarial

El president de la UEA, Joan Domènech | Cedida El president de la UEA, Joan Domènech | Cedida

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) ha presentat en roda de premsa la XIX edició de la Nit Empresarial UEA. L’escenari d’enguany serà el Pavelló d’Esports Les Comes d’Igualada, un espai que, segons apunten, "destaca i reforça els valors de la cultura empresarial: el treball en equip, l’esforç, la cooperació, el sacrifici, la superació... valors similars als que aporta l’esport". 

Sota el lema Tu ets la Unió, l’entitat empresarial vol reconèixer la tasca diària dels empresaris, però sobretot, i segons el president de la UEA, Joan Domènech, “volem agrair la implicació i confiança que dipositen els socis amb nosaltres, ja que ells són la nostra raó de ser”, i amb la unió de tots “fem de l’Anoia un territori amb talent, coneixement, competitiu, industrial, dinàmic, i pròsper”.

Un lema que queda plasmat gràficament amb la imatge d’un mosquetó d’escalada com a element d’unió de diversos tipus de cordes, "una metàfora de la varietat d’empreses, persones i sectors empresarials de la comarca".

Networking i copa chill out

Domènech ha afirmat que “en aquesta edició des de la UEA fem una clara aposta per reforçar les relacions laborals, aconseguir nous contactes i fer xarxa, oferint dos moments al llarg de la vetllada: un primer, a l’inici, amb l’aperitiu de benvinguda, i un segon, al final, amb la copa chill out”.

També, per fomentar el networking i aprofitant les eines digitals que aporta la revolució 4.0 “posarem en marxa una aplicació mòbil que tots els assistents a la Nit Empresarial UEA podran descarregar-se i instal·lar-se al seu dispositiu mòbil (iOS i Android). Una aplicació per conèixer qui vindrà i així cultivar relacions empresarials”, ha explicat el president de l’entitat.

Els assistents podran fer 'networking' previ a la trobada a través d'una aplicació mòbil

Des de l’entitat s’espera congregar al voltant de quatre-cents empresaris i directius d'arreu de l'Anoia i comarques veïnes, en una nit que s’espera ser “molt distesa, fresca, animada, i al llarg de la qual hi haurà algunes sorpreses”. La conductora de l’acte central serà l’actriu Agnès Busquets, actualment col·laboradora en diversos projectes de la productora Minoria Absoluta, entre els quals destaquen el Polònia i Crackòvia.

En el transcurs de la Nit Empresarial tindrà lloc l’entrega dels Premis UEA, uns reconeixements per distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l’any 2018 i que alhora estimulen la millora de la competitivitat i de la qualitat de les empreses de la comarca. 

Més informació
La UEA reclama la rebaixa de la taxa d'urbanisme a Vilanova del Camí
La UEA Inquieta tanca el 2018 en femení i des del quilòmetre 0
La UEA Inquieta vol empoderar les dones i trencar l'estigma
Avui et destaquem
El més llegit