Jordi Mestre, escollit nou president del Gremi d'Hotels de Barcelona

L'assemblea general de l'organització tria per unanimitat el propietari de Selenta Group i únic candidat com a substitut de Jordi Clos

Jordi Mestre, escollit nou president del Gremi d'Hotels Jordi Mestre, escollit nou president del Gremi d'Hotels

L'assemblea general del Gremi d'Hotels de Barcelona ha escollit el president de Selenta Group, Jordi Mestre, nou president de l'organització en substitució de Jordi Clos, segons ha informat el Gremi en un comunicat aquest dimarts. Mestre ha estat l'únic candidat a rellevar Clos, que feia 20 anys que era al capdavant del Gremi d'Hotels de la capital catalana. El nou president de l'organització lidera el grup propietari de l'Hotel Sofia, de l'Hotel Nobu i de l'Expo Hotel, tots tres establiments situats a Barcelona.

Més info: Els hotels de Barcelona facturen un 14% menys a l'estiu

Mestre també és vicepresident segon del FC Barcelona i responsable de l'Àrea Esportiva del club de futbol. El nou president del Gremi d'Hotels considera prioritari positivitzar el discurs sobre el turisme, replantejar el Pla Especial Urbanístic d'Allotjaments Turístics (PEUAT) i internacionalitzar el Gremi. A banda, aposta per promocionar Barcelona amb noves eines per arribar al públic oportú i així "millorar la qualitat i el perfil del turisme" i no amb l'objectiu d'augmentar el nombre de visitants.

Més informació
Els hotels de Barcelona perden un 7% dels ingressos per habitació
Axel Hotels s'estrena a Venècia
Els hotels de Barcelona penjen el cartell de complet pel MWC
Avui et destaquem
El més llegit