Lactalis fa verda la seva fàbrica de Mollerussa

El grup inverteix 3,3 milions d'euros per reduir l'impacte mediambiental i utilitzar envasos reciclables

La fàbrica de Lactalis Puleva a Mollerussa La fàbrica de Lactalis Puleva a Mollerussa

El grup Lactalis Puleva ha anunciat una inversió de 3,3 milions d'euros a la seva fàbrica de Mollerussa (Lleida). El pressupost s'ha destinat a reduir l'impacte mediambiental i utilitzar envasos 100% reciclables. Segons ha explicat la mateixa companyia, aquesta injecció forma part de l'estratègia d'apostar pel "desenvolupament econòmic de les zones rurals" i evitar-ne el despoblament. 

La coneguda com fàbrica El Castillo va reduir durant el 2019 un 8% les emissions contaminants. Una part dels 3,3 milions s'ha destinat a utilitzar combustible net i a disminuir les emissions de diòxid de carboni. Les instal·lacions, on hi treballen unes 200 persones, ha ideat un disseny més sostenible amb l'ús de material reciclat en tots els seus productes.  

L'empresa considera que la millora de la producció permet millorar el teixit econòmic i una millor relació amb els ramaders de la zona. Segons la companyia, aquest últim any ha estat el que més litres de llet certificada de benestar animal a Catalunya s'han produït, amb 176 milions de litres. 

Més informació
La llet que mamen els catalans
Iogurt, un producte amb tres grans pares
Avui et destaquem
El més llegit