CA | ES

Laura Roigé, escollida presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona per unanimitat

Aquest serà el primer manda complet de l'empresària d’accedir al càrrec fa quasi un any i mig

Laura Roigé, escollida presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona per unanimitat Laura Roigé, escollida presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona per unanimitat

Laura Roigé continuarà al capdavant de la Cambra de Comerç de Tarragona després d’haver estat escollida per unanimitat pels membres del ple de l’entitat aquest dijous. Roigé va accedir al càrrec el desembre del 2017 després de la renúncia de l’anterior president, Andreu Suriol. Empresària vinculada al sector del transport i serveis a l’hostaleria, ha demanat millores en els polígons industrials i en les infraestructures de Tarragona. En la sessió constitutiva l’ha acompanyada la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Maria Àngels Chacón, que l’ha felicitada per ser l’única dona al capdavant d’una cambra de comerç a Catalunya.

Més info: Chavarría no tornarà a ser president de la Cambra de Tortosa

Roigé ha apostat per la “continuïtat” de cara al proper mandat i ha reivindicat més ajudes al comerç local, especialment per part de l’Ajuntament de la ciutat. “Apostem pels creuers i per la declaració de Tarragona com a zona turística”, ha afegit la presidenta, qui també s’ha mostrat partidària que els comerços que ho vulguin puguin obrir portes els dies festius. Laura Roigé també ha plantejat la gratuïtat dels aparcaments els dissabtes a la tarda per atreure visitants al centre i ha lamentat que “l’abandonament” dels quatre polígons industrials de la ciutat perjudica la captació d’empreses. 

A més, la presidenta ha explicat que s’ha reunit amb la majoria de formacions que es presenten a les eleccions municipals per traslladar-los les demandes dels empresaris. Els únics amb els quals no ho ha fet, segons ha detallat, han estat la CUP i l’actual alcalde i candidat del PSC, Josep Fèlix Ballesteros. “No en faig cas perquè tampoc no em contesta les cartes; el truco i no contesta. Cadascú és com és”, ha ironitzat Roigé sobre Ballesteros. Amb tot, s’ha mostrat esperançada de poder reunir-se amb ell si és reelegit. 

En la sessió constitutiva també hi ha estat present la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, que ha felicitat Roigé pel seu nomenament i l’ha elogiat pel fet de ser l’única dona presidenta d’una Cambra de Comerç a Catalunya. Davant dels empresaris tarragonins, la consellera ha defensat l’empresariat català i la legitimitat de les eleccions de Barcelona, en les quals s’ha imposat la candidatura impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana.

Laura Roigé és una empresària vinculada al sector del transport i serveis a l’hostaleria, amb una àmplia trajectòria dins el teixit associatiu i empresarial de les comarques de Tarragona. Forma part del Ple de la Cambra de Tarragona des de l’any 1995 i és membre del Comitè Executiu des de l’any 2006. Ha estat vicepresidenta de Cepta i vicepresidenta i membre del Comitè Executiu de Pimec. També ha fomentat l’emprenedoria de les dones i va fundar el 1995 l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona, ADEE.

  •  
Més informació
Laura Roigé, nova presidenta de la Cambra de Tarragona
Reus preveu millorar l'ocupació i mantenir el dinamisme
El Port de Tarragona es consolida amb 32,4 milions de tones el 2018
Avui et destaquem
El més llegit