El lloguer turístic es dispara un 39,4% a Barcelona durant la Setmana Santa

L'ocupació se situa entorn el 84% a la capital catalana, mentre que Madrid superarà el 72%

Els catalans destinen de mitjana la meitat del seu salari per pagar el lloguer Els catalans destinen de mitjana la meitat del seu salari per pagar el lloguer

El preu del lloguer turístic a Barcelona s'incrementa un 39,4% respecte el 2018 durant la Setmana Santa. Així ho assegura Hostmaker, que assenyala que la capital catalana "és la ciutat d'Europa amb un millor creixement" respecte l'evolució del preu diari, ja que ara fa un any el preu per dia era de 114,78 euros, mentre que avui és de 160 euros. A més, mentre que Barcelona comptarà amb una ocupació del 80%, Madrid superarà el 72%.

Més info: Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l'estratègia turística del país

Segons la companyia de gestió del lloguer, el lideratge de la ciutat comtal és "una clara oportunitat per captar turisme de qualitat revertint positivament en la convivència amb la comunitat local i generar riquesa per al sector empresarial i comercial de Barcelona". El general managerde HostmakerJaime de la Torre, subratlla que "fa un any, veníem d'un període marcat pels atemptats de l'estiu anterior i de la inestabilitat política, ara hi ha coses que encara debiliten la ciutat, però l'empresariat del sector ho està neutralitzant amb esforç i amb un plus de qualitat".

Altres capitals europees, com París o Londres, també han experimentat creixements significatius: la primera del 20,7% i la segona del 15,1%.

 

Més informació
Què és més rendible, el lloguer turístic o tradicional?
El lloguer turístic a Barcelona, un 400% més car durant el MWC
Les plataformes de lloguer turístic retiren les ofertes sense número de registre
Avui et destaquem
El més llegit