Llum verda a les candidatures dels Premis Cambra 2024

Les empreses de la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa poden presentar les seves candidatures fins al 26 d’abril

Premis Cambra de Comerç 2023|Cedida Premis Cambra de Comerç 2023|Cedida

La Cambra de Comerç de Terrassa ha obert ja el termini de presentació de candidatures per a la nova edició dels Premis Cambra 2024. Com en la darrera edició, els guardons empresarials tenen quatre categories: Internacionalització, Innovació, Sostenibilitat i Millor Iniciativa Emprenedora, secció, aquesta última, que s’estrenava l’any passat. L'acte de lliurament se celebrarà enguany el 18 de juny, dia en què es concedirà també el tradicional Premi Cambra a la Trajectòria Emprenedora, guardó no sotmès a concurs.

Els guardons empresarials tenen quatre categories: Internacionalització, Innovació, Sostenibilitat i Millor Iniciativa Emprenedora

Les empreses aspirants poden fer efectiva la candidatura a través de la web dels Premis Cambra. El termini de presentació acaba el 26 d’abril. Per optar als premis, les companyies han de tenir la seu social o activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Categories obertes a concurs

  • Internacionalització: hi poden concórrer les empreses que hagin dut a terme un esforç destacat per impulsar la seva activitat d’internacionalització.
  • Innovació: hi poden concórrer les companyies que desenvolupin activitats relacionades amb la millora en la gestió de la innovació, la recerca i el desenvolupament aplicada als seus productes i processos.
  • Sostenibilitat: hi poden concórrer empreses que hagin impulsat activament, i de manera voluntària, projectes i activitats de promoció i d’impuls de bones pràctiques en els seus processos i operacions, en recerca d’una sostenibilitat necessària en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
  • Millor Iniciativa Emprenedora: aquesta és la segona edició que els Premis Cambra incorporen la categoria que premia la iniciativa emprenedora. Aquesta secció presenta algunes particularitats respecte a les bases generals del certament. Hi poden concórrer les start ups constituïdes amb màxim 3 anys d’antiguitat i/o projectes emprenedors de la demarcació en un estadi de maduresa del projecte i que hagin elaborat el seu pla d’empresa.

Jurat heterogeni

El Jurat de les categories d'Internacionalització, Innovació i Sostenibilitat estarà format per representants de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la demarcació, membres dels òrgans de govern de la Cambra de Comerç de Terrassa, guardonats en anteriors edicions dels Premis Cambra i representants dels mitjans de comunicació i dels patrocinadors.

Per la seva banda, el Premi a la Millor Iniciativa Emprenedora incorporarà un jurat específic integrat pels membres dels Grups Plató Innovació de la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest jurat actuarà de preseleccionador i escollirà les tres candidatures finalistes que competiran en el mateix acte de lliurament i on es triarà el projecte guanyador.

Més informació
Talamàs revalida la presidència de la Cambra de Comerç de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit