El 60% dels participants del Logis Ocupació troba feina

La Diputació de Barcelona reconeix el programa d'inserció laboral de la Riera de Caldes pels seus bons resultats

Visita a Uriach en el marc del programa Logis Ocupació | Cedida Visita a Uriach en el marc del programa Logis Ocupació | Cedida

La Diputació de Barcelona ha reconegut el programa Logis Ocupació de la Riera de Caldes pels seus bons resultats en la tasca d'inserció laboral. El projecte, impulsat entre el 2015 i el 2017, ha ajudat el 60% dels 217 participants a trobar feina, una mitjana que supera l'aconseguida al conjunt de la província. En la resta de la demarcació de Barcelona, s'han desenvolupat dotze iniciatives més.

Durant els dos últims anys, Santa Perpètua ha desenvolupat un dispositiu integral d'accions d'orientació, formació i inserció per a la millora de l'ocupabilitat de persones aturades i el foment de la seva inserció en el sector dels serveis logístics, motor de l'activitat econòmica de la zona, i activitats afins seguint les necessitats expressades pel teixit productiu de tota la Riera de Caldes. Uriach és una de les empreses participants, la qual ha contractat una de les persones participants.

El perfil tipus de participant al Logis Ocupació ha estat el d’un home resident a Santa Perpètua, major de 45 anys, en situació d’atur i inscrit al SOC,  no perceptora de prestacions i/o subsidis; amb un nivell de qualificació acadèmica igual o inferior als estudis secundaris obligatoris i amb un mínim d’experiència prèvia en el desenvolupament d’activitats logístiques.

El programa ha ofert monogràfics sobre mercat de treball  i logística; itineraris formatius de gestor/a de magatzem, operari/ària magatzem, administratiu/va en logística i tècnic/ca en logística; així com capsules formatives modulars: introducció SAP-ERP, conducció carretons elevadors, carnets professionals del transport , anglès  i Prevenció Riscos Laborals.

Més informació
Els joves, el motor de la indústria de la Riera de Caldes
L’activitat del CREVE amplia fronteres
Avui et destaquem
El més llegit